Atran Velo Bagagebærer Sadelpind Active AVS

DKK 329,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Smart bagagebærer til sadelpinden
2. Godkendt til op til 10 kg
3. Quick release klampe for nem montering

En bagagebærer er et godt stykke tilbehør til cyklen. Måske pendler du til og fra job eller uddannelse, og har brug for at medbringe bøger og lignende. Eller måske bruger du din cykel til indkøb, eller lignende. At have poser/tasker hængende på styret er ikke noget, vi kan anbefale. Det er i bedste fald besværligt, og i værste fald decideret farligt, da det let kan hæmme din evne til at styre.  

En del cykler (f.eks. mountainbikes) leveres typisk ikke med bagagebærer. Men det findes der heldigvis råd for.

Bagagebærere findes i mange udformninger, og kan let eftermonteres. Her ser du en mere speciel en af slagsen. Denne smarte Atran Velo bagagebærer er nemlig designet til montering direkte på cyklens sadelpind. Monteringen foregår ved hjælp af en smart quick release klampe. Det har den fordel, at er der f.eks. to cykler i husstanden, så kan ma deles om en bagagebærer, idet bagagebæreren let kan afmonteres den ene cykel, og sættes over på den anden.

Vær opmærksom på, at denne bagagebærer kun er godkendt til at kunne bære højest 10 kilo. Rent vægtmæssigt svarer det til en kasse med 30 flasker øl. Dvs. at bagagebæreren kan bruges til mindre indkøb, eller til at transportere en taske med studiebøger, madpakke osv. Men til tunge cykeltasker, eller til en decideret cykelferie (for slet ikke at tale om et barnesæde), bør man se sig om efter en stærkere, fastmonteret bagagebærer.  

Denne smarte Atran velo-model passer til sadelpinde i størrelserne 26-34 mm. Se og bestil den på Cykler.dk!