Før DKK 609,00
DKK 499,00
SparDKK 110,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den, og cykeltyven hade den
1. Smart, solid og praktisk foldelås
2. Fås i flere farver
3. Tysk kvalitet fra ABUS

Selv om antallet af cykeltyverier i Danmark siges at være faldende, så stjæles der stadig mange cykler. Især, hvis du har en cykel i prissegmentet 10000+, er du meget udsat for at blive offer for et cykeltyveri. Og intet et så trist som at miste en god cykel, fordi en lyssky person ikke kender forskel på dit og mit. Men heldigvis er der hjælp at hente!

Tyske ABUS er kendt verden over, som et godt navn, når det drejer sig om snart sagt alle typer låse. Bordo 5700 uGrip er en smart og solid foldelås, som er nem at have med overalt. Der medfølger endda en smart opbevaringstaske til låsen.

En foldelås et let og praktisk i brug, og desuden er den svær at klippe over med en boltsaks eller lignende. Vi anbefaler, at du overvejer, hvad du låser din cykel fast til. Mange moderne cykelstativer er ikke så solide, som de ser ud til. De består ofte af hule rør, som tyven let kan klippe i stykker, hvorefter han kan løfte din cykel ind bag i en bil, og siden tage sig af låsen, fjernt fra nysgerrige blikke. Hvis du i stedet vælger at låse din cykel fast til en massiv genstand, som et vejskilt eller en lygtepæl, så bliver det noget sværere for tyven.

Det skal påpeges, at ABUS Bordo 5700 uGrip ikke er en forsikringsgodkendt lås. Det kan derfor være en god ide at kombinere den med en forsikringsgodkendt fastmonteret lås. Så er du bedre stillet, rent forsikringsmæssigt, hvis din cykel alligevel skulle blive stjålet.

ABUS Bordo 5700uGrip fås I flere flotte farver, så du burde kunne finde en lås, der matcher din cykel. Denne lås kan ikke forventes at give en lige så høj grad af beskyttelse som de langt dyrere låse, men til prisen er den rigtig fin.

Låsen kræver ikke anden vedligeholdelse, end at man bør give låsecylinderen et par dråber låseolie, efter behov.