Abus Kædelås 1385 Tresor
Før DKK 479,00
Fås i 4 farver
Abus CityChain X Plus
Før DKK 1.599,00
Abus Bordo 5700 uGrip Foldelås
Før DKK 609,00
Fås i 4 farver

ABUS - Sikkerheden i højsædet

STORT udvalg af ABUS cykellåse!
Vi har altid et stort udvalg af låse, herunder et fra den tyske gigant ABUS, der giver den bedste sikkerhed på markedet! Her er den absolut bedste mulighed for at få en billig ABUS sikkerhedslås. ABUS er en af de bedste på markedet til at lave låse der er utrolig sikre og nemme at bruge! Ikke mindst også lette.

Høj sikkerhed
Man køber en cykellås for at man netop vil beskytte sin kære cykel, derfor skal man også have en god lås til at holde de værste tyve væk! Det betyder at de er prøver at angribe låsen med bl.a. is-spray og boltsaks, består den denne test kan man kalde den for en forsikrings godkendt lås, og man vil kunne få erstatning hvis en cykel skulle gå hen og blive stjålet.

Prisgaranti - vi giver dig markedets laveste priser!
Du får altid den laveste pris på markedet hos Cykler.dk, vi sørger altid for at have den absolut laveste pris på markedet. Skulle du mod forventning finde en produkt billigere det et andet sted, så matcher vi naturligvis prisen og du får vores gode kundeservice oveni hatten!

Gratis levering
Ingen kompromiser på sikkerheden, det samme gælder vores leveringspriser. På ordrer over 299 kr. giver vi fri fragt! Det er billigt

Et års-returret
Vi vil gerne du altid bliver 100% tilfreds med din nye varer, derfor giver vi 1 års returret på dine nye produkter!