Før DKK 479,00
DKK 349,00
SparDKK 130,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Solid kæde i 7 mm specialhærdet stål
2. Kædelås med op til 10000 mulige kombinationer
3. Et værdifuldt supplement til en forsikringsgodkendt cykellås

`Tresor´ betyder `bankboks´ eller `pengeskab´ på tysk. Det er nok for meget at påstå, at kædelåsen ABUS 1385 Tresor kan sikre din cykel lige så godt, som hvis du anbragte den i en boks. Men en ting er sikker: Hvis nogen her i verden kan lave låse, så er det den snart 100 år gamle tyske producent ABUS. Sig navnet ABUS, og en meget stor del af verdens befolkning vil vide, at der er tale om noget med låse.

ABUS 1385 Tresor er en 85 cm lang kædelås, der består af led i 7 mm specialhærdet stål. Selve kæden er omgivet af et slidstærkt kunststof-overtræk, som beskytter din cykels lak mod ridser fra kæden. Tresor er udstyret med kodelås, hvor du selv vælger en 4-cifret kode. Det er f.eks. ganske praktisk, hvis I er to eller flere, der deles om en cykel, og I derfor alle har behov for at kunne låse kædelåsen op. Og så er der heller ikke nogen nøgle, som du skal gå og passe på. En slidstærk to-komponent belægning sikrer, at tallene  ikke slides væk over tid. Dette er faktisk omfattet af garantien!

Det specialhærdede stål gør låsen meget svær at skære/klippe over med håndværktøj. Dog er det vigtigt at nævne, at ABUS 1385 Tresor skal betragtes som et supplement til din forsikringsgodkendte fastmonteringslås. Dette er primært af forsikrings-mæssige grunde, så du kan få erstatning, hvis en ihærdig cykeltyv alligevel skulle få held med sit lyssky forehavende.  

Med kædelåsen kan du låse din cykel fast til skilte, træer eller cykelstativer mm. Tænk over, om det, du låser din cykel fast til, er tilstrækkeligt solidt. Mange moderne cykelstativer er sat sammen af tynde metalrør, som en god boltsaks kan klippe igennem, lige så let, som en varm kniv går gennem en pakke smør. Hvis du har mulighed for i stedet at vælge et vejskilt eller en lygtepæl, så er din cykel rimeligt godt sikret.

Låsen kræver ikke nævneværdig vedligeholdelse, men det kan være en god idé at smøre låsecylinderen med lidt låseolie, fra tid til anden.