Før DKK 659,00
DKK 449,00
SparDKK 210,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den, og cykeltyven hade den
1. 8 mm firkantede led i specialhærdet stål
2. Dirkefri låsecylinder
3. Forsikringsgodkendt

Der er mange ting, som er værd at tage i betragtning, når man er på udkig efter en cykellås. Antallet af anmeldelser vedrørende cykeltyverier her i landet siges ganske vist at være faldende. Men det kan du jo ikke bruge til så meget, hvis det netop er dig, der får stjålet din elskede cykel.

Et er imidlertid sikkert: Hvis der står ABUS på din cykellås, har du et godt våben i kampen mod cykeltyvene. Og hvis du har en dyr cykel, som du virkelig ønsker at beskytte bedst muligt, så er en kædelås en god investering.

ABUS 8900 Ionus er en solid kæde, som består af 8 mm tykke, firkantede led i specialhærdet stål. Denne kæde er virkelig svær at klippe over med en boltsaks eller lignende.

Kæden er forsynet med et slidstærkt kunststof-overtræk, så den ikke ridser din cykels lak. Selve låsecylinderen er dirkefri, og lavet af meget solide komponenter, hvilket dels gør den meget slidstærk, men også yderst modstandsdygtig overfor forsøg på at bryde låsen op. Der er desuden tale om en forsikringsgodkendt, varefakta-kontrolleret lås. Dvs. at du kan få erstatning, hvis din cykel alligevel skulle blive stjålet, imens den er aflåst med ABUS 8900 Ionus.

Tænk over at gøre det så besværligt for cykeltyven som muligt. Lås helst din cykel fast til en massiv genstand, som en lygtepæl eller et vejskilt. Mange moderne cykelstativer kan ikke holde stand overfor en boltsaks. Og selv den bedste lås er nytteløs, hvis tyven bare kan tage din cykel med sig, og siden bryde låsen op, i ro og fred. Men bruges denne kædelås korrekt, så bliver det meget besværligt for tyven, hvis han ikke ligefrem har professionelle power tools til rådighed.

ABUS 8900 Ionus kædelåsen kræver ikke anden vedligeholdelse, end at man bør smøre låsecylinderen med en særlig låseolie, nogle gange om året.