Før DKK 899,00
DKK 599,00
SparDKK 300,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske den, og cykeltyven hade den
1. Meget vanskelig at klippe over m. boltsaks eller lign.
2. Forsikringsgodkendt
3. Nem og praktisk at have med alle vegne

TESTVINDER på bedsttilprisen.dk 2022!

Her hos Cykler.dk er vi selvfølgelig glade for, at så mange mennesker vælger at købe en cykel. Noget anderledes forholder det sig med folk, der STJÆLER cykler. Dem kan vi bestemt ikke lide! Intet er så trist som at konstatere, at ens dejlige cykel, som man måske endda er afhængig af som transportmiddel i hverdagen, er blevet stjålet af en uærlig person.

Vi vil derfor gerne hjælpe dig med at passe bedst muligt på din cykel. Og hvis der er et firma, som kan lave cykellåse (og låse i det hele taget), så er det tyske ABUS.

Bordo DK 6000 er en 90 cm lang foldelås, hvor hvert led er 5 mm tykt. Fordelen ved en foldelås er bl.a. at leddene er meget svære at klippe over med en boltsaks eller lignende. Dertil kommer, at foldelåsen jo er noget lettere at transportere rundt end en lang kædelås. Leddene er belagt med et materiale, som mindsker risikoen for, at låsen ridser din cykels lak.

Bordo DK 6000 leveres med en dirkefri låsecylinder. For god ordens skyld bør cylinderes smøres med en særlig låseolie, med nogle måneders mellemrum, alt efter, hvor tit, du bruger låsen, og om din cykel står ude i vind og vejr.

Vær opmærksom på, hvad du låser din cykel fast til. Mange moderne cykelstativer består af tynde, hule metalrør. Og hvis det er lettest at klippe cykelstativet i stykker, og bare tage din cykel med, så gør tyven sandsynligvis det. Låser du derimod din cykel fast til et vejskilt eller lignende, så bliver det besværligt for tyven, og han vælger forhåbentlig at lade din cykel stå, især, hvis det er lettere at snuppe cyklen ved siden af. Du kan også vælge at kombinere foldelåsen med en fastmonteringslås. Så kommer cykeltyven for alvor på arbejde, hvis han vil rende med din tohjulede ven.  

Hvis du vælger ABUS Bordo DK 6000, får du en rigtig god foldelås til prisen. Og så er den forsikringsgodkendt, hvilket vil sige, at hvis din cykel bliver stjålet, imens den er aflåst med ABUS Bordo DK 6000, kan du få erstatning fra forsikringen. Alle forsikringsgodkendte låse skal endvidere være modstandsdygtige overfor isspray.