Typer
Pris
Mærker

Burley

Herunder finder vores store udvalg af produkter fra Burley!

Deres mål er at gøre livet lettere for folk der skal transportere ting på cykelturen. Størst fokus ligger dog på at gøre livet lettere for børnefamilier, ved at lave gode cykelanhængere hvor børnene kan sidde og nyde turen. De laver også transporttrailere man kan sætte bagpå cyklen, hvis man skal transportere store, tunge ting på cykelturen. Sidst men ikke mindst, laver de løbecykler til de mindste og andet tilbehør til at gøre cykelturen bedre.

Så slå dig løs herunder i det kæmpestore udvalg af Burley produkter!

Burley D'Lite Cykelanhænger
Burley D'Lite Cykelanhænger Før DKK 5.849,00
DKK 5.499,00
Info/køb
Burley D'Lite Cykelanhænger
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 5.849,00
DKK 5.499,00
Spar DKK 350,00
Info / Køb
Fås i 2 farver
Gratis fragt

Burley - Gør livet lettere for cyklister

Drømmen om et cykelfrit liv
Historien omkring Burley startede for mere end 35 år siden, da grundlæggeren Alan Scholz grundlagde firmaet Burley Bike Bags. Navnet kom fra hans kone Beverly, som var cykelrytter og gik under navnet 'Burley Bev'. Cykeltaskerne skulle sælges på et marked 40 kilometer fra hans by, og da han var fast indstillet på at leve et liv uden bil, var han nødt til at finde på en måde, at transportere taskerne. Han byggede således den første Burley-anhænger af dele fra en gammel gynge, og der gik ikke længe, inden folk fik øjnene op for anhængerne, og så begyndte ordrerne at vælte ind.

Verdensomspændende virksomhed
I dag er Burley kendt i hele verden for deres anhængere og for at gøre livet lettere for cyklister, ved hjælp af høj sikkerhed, holdbarhed og et funktionelt design. Burley går hele tiden efter forbedring, og derfor har de også udvidet deres sortiment, eftersom efterspørgslen blandt kunderne har ændret sig. Derfor laver de i dag blandt andet også løbecykler til de mindste.

Stort udvalg af kvalitets-produkter fra Burley
Du finder et stort udvalg af produkter i høj kvalitet fra Burley her på Cykler.dk. Der er både de karakteristiske cykelanhængere til transportering af ungerne, men også løbecykler til de mindste, og andet tilbehør til at forbedre cykelturen, så slå dig løs!
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr.

Køb din herrecykel, damecykel, børnecykel, mountainbike, eller alt i cykel tilbehør. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr, eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

KUNDESERVICE

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag9.00 - 17.00
Onsdag9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk