Burley Kobling til baghjul
Burley Travoy Cargo Trailer
Før DKK 2.999,00
Fås i 2 farver
Burley Trækarm - Til Double trailer
Burley Trækarm - Til Nomad Trailer
Burley Trækarm - til Single Trailer
Burley Klapvogns Kit 1-hjul
Burley Klapvogns Kit 2-hjul
Burley Jogger Kit - Single
Burley Jogger Kit - Double
Burley Cub X Cykelanhænger
Burley Kobling Til Sadelpind

Burley - Gør livet lettere for cyklister

Drømmen om den ultimative frihed på cykel


Historien omkring Burley startede for mere end 35 år siden, da grundlæggeren Alan Scholz grundlagde firmaet Burley Bike Bags. Navnet kom fra hans kone Beverly, som var cykelrytter og gik under navnet 'Burley Bev'. Cykeltaskerne skulle sælges på et marked 40 kilometer fra hans by, og da han var fast indstillet på at leve et liv uden bil, var han nødt til at finde på en måde, at transportere taskerne. Han byggede således den første Burley-anhænger af dele fra en gammel gynge, og der gik ikke længe, inden folk fik øjnene op for anhængerne, og så begyndte ordrerne at vælte ind.

Verdensomspændende virksomhed


I dag er Burley kendt i hele verden for deres anhængere og for at gøre livet lettere for cyklister, ved hjælp af høj sikkerhed, holdbarhed og et funktionelt design. Burley går hele tiden efter forbedring, og derfor har de også udvidet deres sortiment, eftersom efterspørgslen blandt kunderne har ændret sig. Derfor laver de i dag blandt andet også løbecykler til de mindste.

Stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Burley


Du finder et stort udvalg af produkter i høj kvalitet fra Burley her på Cykler.dk. Der er både de karakteristiske cykelanhængere til transportering af ungerne, men også løbecykler til de mindste, og andet tilbehør til at forbedre cykelturen, så slå dig løs!