Burley Bee - Double Cykelanhænger

DKK 3.299,00
Ikke på lager
Derfor vil du og børnene elske den
1. Sikkerhed og kvalitet til billig pris
2. God plads til to børn
3. Bike only cykeltrailer

At transportere to mindre børn til og fra daginstitution og lignende kan godt vær lidt af en udfordring, ikke mindst, hvis cyklen er det eneste transportmiddel, man råder over. I så fald er en god cykeltrailer som en gave fra himlen. Og en solid og sikker cykeltrailer med plads til to børn behøver faktisk ikke koste en bondegård!

Lad os kaste et blik på den dobbelte Bee cykeltrailer fra producenten Burley! De har faktisk alt, hvad en god cykeltrailer skal have. Og det endda til en særdeles rimelig pris.

I komfortable, affjedrede polyestersæder sidder de små passagerer fastspændt i solide 5-punkts seler, godt beskyttet af den stærke og lette aluminiumsramme. Og skulle mor eller far være uheldig at vælte på cyklen, sørger en smart flex-kobling for, at traileren ikke bliver trukket med ned. De tonede vinduer beskytter godt med solens skadelige UV-stråler (UPF 50+). Der er god ventilation, så børnene ikke får det for varmt.  Bag sæderne er der god plads til bagage.

Traileren er selvfølgelig testet i henhold til gældende standarder. Og de stærke farver og det medfølgende flag øger synligheden i trafikken. Vi skal naturligvis også nævne, at børn bør bære cykelhjelm, når de sidder i en cykeltrailer.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at Burley Bee er en `bike only´ cykeltrailer. Det betyder, at der ikke kan monteres stroller/jogger kit. Du kan således ikke bruge traileren som klapvogn.

Den dobbelte Burley Bee cykeltrailer har følgende data:
•Egenvægt (inkl. trækarm., kobling og flag): 9,1 kg
•Maks lastevægt: 45 kg.
•Mål (åben): 81.9 x 76.2 x 91.4
•Mål (sammenfoldet):  90.2 x 74.3 x 28.6

I videoen herunder kan du se mere om den smarte Burley Bee cykeltrailer.