Burley Tail Wagon Hundetrailer - 2022

DKK 4.699,00
Ikke På Lager
Derfor vil du og din hund elske den
1. Solid, sikker og komfortabel
2. Meget rengøringsvenlig
3. Lav indstigning, så hunden let kan komme ind og ud

Danskerne kan godt lide at cykle. Og mange danskere er også glade for hunde. Hvis du er både hundeejer og cyklist, så har vi et godt tilbud, som gør det muligt for dig at tage din firbenede ven med på mange skønne ture.

Burley, som er blandt verden førende producenter af cykelanhængere, melder sig nu på banen med 2022-udgaven af den populære hunde-trailer Tail Wagon.

Her får du virkelig en hundetrailer, der sætter nye standarder, hvad sikkerhed, komfort og bruger venlighed angår. Den lette og stærke aluminiumsramme gør anhængeren særdeles langtidsholdbar, og yder god beskyttelse, så hunden ikke kommer til skade. Der er lav indstigning, så hunden let kan komme ind og ud.

De smarte mesh-vinduer giver god ventilation, og yder også en vis beskyttelse mod solens stråler. Inde i traileren er der ingen skarpe kanter eller andet, som kan skade hunden. Og den praktiske Flex Connector-kobling sikrer, at anhængeren bliver stående på hjulene, selv om cyklen skulle vælte.

Anhængerens gulv er aftageligt, hvilket gør det nemt at rengøre. Der er i øvrigt anvendt genbrugsmaterialer (polyester) til selve oversejlet.

Bemærk, at Tail Wagon 2022, i modsætning til 2021-modellen, er en `bike only´ cykelanhænger. Du kan således ikke montere jogger- eller stroller kit.

Burley Tail Wagon 2022 kan bruges til hunde op til ca. 35 kg (omkring labrador-størrelse) har følgende dimensioner:
•Åben tilstand: 85 x 70.5 x 80 cm
•Sammenfoldet: 90 x 65.4 x 28 cm
•Egenvægt: 8,7 kg
•Hjulstørrelse: 41 cm
•Indre mål: 82.5x44x53.5 cm

For ganske få penge kan du tilkøbe et Tail Wagon støtteben, som får anhængeren til at stå plant, når du stiller den fra dig.

Kort sagt: Burley Tail Wagon 2022 er blandt de bedste hundetrailere på markedet. Køb den hos Danmarks bedste Burley-forhandler, Cykler.dk. Og dermed vov!