DKK 3.699,00
Ikke på lager
Derfor vil du og din hund elske den
1. Solid ramme i aluminium
2. Blødt gulv giver optimal komfort for hunden
3. Nem adgang til traileren via stor flip-down låge bagtil

Den amerikanske producent Burley er kendt for cykeltrailere af meget høj kvalitet. De fleste af trailerne er beregnet primært til transport af børn, og sekundært til varetransport. Men det kan jo også tænkes, at du har en firbenet ven, som gerne vil med ud at cykle! Derfor har folkene hos Burley skabt hunde-traileren Tail Wagon!

Hvis man skal cykle langt og hurtigt, kan selv en veltrænet hund have svært ved at følge med, så en hunde-trailer kan være en god idé.

Hunden går op i traileren via den store flip-down låge i trailerens bagende. Derefter kan den ligge behageligt på trailerens bløde gulv. Hele gulvet er i øvrigt aftageligt, for nem rengøring. Der er en god affjedring, som gør turen så behagelig som muligt for hunden. Traileren ramme er lavet i en stærk og let aluminiums-konstruktion. Det er naturligvis muligt at spænde hunden fast inde i traileren, så den ikke rutsjer rundt, hvis der skulle komme en pludselig manøvre.

Ligesom på de trailere, der er beregnet til transport af børn, er Tail Wagon udstyret med UV-beskyttende vinduer, så solens skadelige stråler ikke er til gene for din hund. Der er ligeledes god ventilation, så hunden ikke får det for varmt. I regnvejr sørger den vandtætte kaleche for at holde din hund tør.  

Inde i traileren findes der opbevaringslommer til hundesnor og andet udstyr. Burley Tail Wagon kan laste maksimalt 34 kg., hvilket almindeligvis svarer til en hund i labrador-størrelse. Hvis du også transporterer udstyr i traileren, tæller udstyrets vægt naturligvis med i de 34 kg.

Burley Tail Wagon er først og fremmest beregnet som cykeltrailer, men er også kompatibel med et Burley stroller/jogger kit, så du også kan gå eller løbe med din Tail Wagon.

Hos Cykler.dk tvivler vi ikke på, at dit firbenede familiemedlem vil godkende denne cykeltrailer med et begejstret `Vov´!

•Egenvægt; 11 kg
•Maks lasteevne: 34 kg
•Mål (udfoldet:  93 x 79 x 81
•Mål: (sammenfoldet): 95 x 71 x 24