DKK 2.999,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske den
1. Smart og solid cykeltrailer til varetransport
2. Kan laste op til 45 kg.
3. 41 cm hjul giver stor stabilitet

Hvis du kender firmanavnet Burley, så ved du også, at der her er tale om cykeltrailere af højeste kvalitet. Her er hverken sparet på sikkerheden eller på den generelle materiale-kvalitet. De fleste Burley cykeltrailere er beregnet til transport af børn. Men også, når det gælder varetransport, kan Burley være med helt i front.

Den smarte Burley Flatbed Cargo cykeltrailer er, måske i højere grad end de fleste andre Burley-produkter, lavet til at kunne fragte lidt af hvert. Traileren er åben både foran og bagtil, så det er let at læsse gods på og af. Faktisk er det kun fantasien (og den maksimal lastevægt, som er på 45 kg), der sætter grænser for, hvad denne skønne cykeltrailer kan bruges til.

Den stærke aluminiumsramme gør traileren stærk og sikker, og den store 41 cm hjul giver god stabilitet. Hjulene er nemme at afmontere, og du kan let skifte dæk. Hvis du f.eks. skal køre på en grusvej, kan du vælge at montere grovmønstrede dæk, der minder om dem, vi kender fra mountainbikes.

Måske skal du på en længere cykelferie? Måske skal du transportere et større parti varer? Måske skal du have brænde med, så du kan tænde bål til et beach party eller lignende? Mulighederne er utallige, og Burley Flatbed Cargo cykeltraileren klarer det meste. Persontransport er den dog selvsagt ikke beregnet til.

Cykeltraileren har følgende data:
•Egenvægt: 7 kg
•Maks. lastevægt: 45 kg
•Mål (åben): 83,5x78,8x49,9 cm
•Mål (sammenfoldet): 84x58,4x107 cm
•Hjulstørrelse. 41 cm

Med Burley Flatbed cykeltraileren kan du fragte mængder af gods. Og så ser den oven i købet smart ud!
Se mere i videoen herunder!