DKK 5.699,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Styrtbøjle i aluminium beskytter passagererne i tilfælde af styrt
2. Kan også bruges som stroller/jogger
3. Gode sæder, og fin affjedring

En god cykeltrailer er guld værd for den aktive familie. Med cykeltraileren kan to mindre børn transporteres til og fra daginstitutionen. Og i fritiden kan de komme med på eventyr sammen med forældrene. Og hvis man vælger en cykeltrailer fra Burley, får man et kvalitetsprodukt, der holder til daglig brug, mange år frem i tiden.
Lad os kigge lidt på model Encore X! Ligesom flere andre af Burleys cykeltrailere kan Encore X desuden bruges som stroller/jogger. Det betyder, at den også kan bruges som en trehjulet klapvogn, som du kan gå eller løbe med.

Passagererne sidder forsvarligt fastspændt i komfortable sæder, og er godt beskyttet af den integrerede styrtbøjle i aluminium. Selve træktangen er i stål. Tonede ruder og en solskærm yder beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler. Traileren er godt affjedret, så passagererne ikke bliver rystet for kraftigt, hvis underlaget bliver ujævnt. Når regnen plasker ned, sørger en vandtæt kaleche for at beskytte børnene mod at blive våde.

Sæderne kan i øvrigt tages ud, hvis du skulle få brug for at bruge din Burley Encore X til at transportere varer.
Med Encore X er dine børn sikret sikker og komfortabel transport i hverdagen. Når cykeltraileren ikke er i brug, kan den foldes sammen, så den kun fylder ganske lidt. Hvem ved, måske kan den endda holde til næste generation?  

OBS: Cykler.dk anbefaler, at børn bærer cykelhjelm, når de sidder i en cykeltrailer. Der vil altid være en vis risiko for styrt/påkørsel. Vi har masser af sikre og smarte cykelhjelme til både børn og voksne.

•Egenvægt 11,2 kg
•Maks. lasteevne: 45 kg
•Mål (udfoldet): 84.6 x 78.7 x 94
•Mål (sammenfoldet): 91.4 x 78.7 x 30.5