DKK 7.999,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske dem
1. Sikker og komfortabel cykeltrailer fra anerkendte Burley
2. Kan også bruges som stroller/jogger
3. Kvalitet, der er lavet til at holde

Hvis du kun har et mindre barn, som du skal transportere pr. cykel, kan du klare dig med et godt barnesæde. Som monteres på bagagebæreren. Men har du to, så har du brug for en cykeltrailer. Og her er navnet Burley værd at lægge mærke til! Kast f.eks. et blik på den super lækre Cub X.

Denne cykeltrailer er i høj grad multi-funktionel. Den kan nemlig bruges både som cykeltrailer og som stroller/jogger. Dvs. at du også kan bruge den som en avanceret klapvogn, som du kan gå eller løbe med.

De små passagerer er godt beskyttet af cykeltraileren stærke konstruktion. Og de sidder godt fastspændt i komfortable sæder, med gode hynder og nakkestøtter (begge dele kan tages ud og vaskes). Uanset, om sæder står i oprejst eller tilbagelænet position, har børnene et godt udsyn gennem de tonede, UV-beskyttende vinduer. Og i regnvejr holder den vandtætte kaleche børnene tørre.

Endvidere kan det nævne, at cykeltraileren har en god affjedring, som øger komforten yderligere. Og hvis du en dag har mere behov for at bruge din Cub X til varetransport, kan sæderne tages ud.
Cykletrailerens ramme er lavet i en både stærk og let aluminiums-konstruktion. Og traileren er naturligvis testet i henhold til alle gældende standarder.

Med en Burley Cub X cykeltrailer bliver den daglige transport af dine børn til en fornøjelse. Og så må vi ikke glemme de mange skønne cykel-oplevelser, som du og dine børn kan få sammen.

OBS: Cykler.dk anbefaler, at børn bærer [u]cykelhjelm[/u], når de sidder i cykeltraileren. Risikoen for styrt og/eller påkørsel vil altid være til stede.

•Egenvægt:17,2 kg
•Maks. lasteevne: 45 kg
•Mål (udfoldet): 91,4x78,7x97,2 cm
•Mål (sammenfoldet): 90,8x78,7x34,3 cm