Burley D'Lite X - Double Cykelanhænger

DKK 7.799,00
Ikke på lager
Derfor vil du og dine børn elske den
1. Den ultimative cykeltrailer til pendling og eventyr
2. Komfort og sikkerhed helt i top
3. 1-hjuls stroller kit medfølger

En cykeltrailer kan være en uvurderlig hjælp i hverdagen, hvis du skal bruge cyklen til at transportere et eller to børn. Sikkerheden skal du naturligvis aldrig gå på kompromis med, og da slet ikke, når det handler om dine børn. Og komforten og den generelle kvalitet skal også være i orden. Derfor er vi stolte af at være forhandler af cykeltrailere fra producenten Burley.

Hvis du skal have en ny cykeltrailer, og kun det bedste er godt nok, så anbefaler vi, at du kigger på Burley D´lite X. Her ser du den i double-versionen, med plads til to børn.

Når du køber denne lækre cykeltrailer, får du et produkt i absolut topklasse. Passagererne sidder på skønne premium sæder, med yderst komfortable nakkestøtter. Sæderne kan indstilles i 3 forskellige positioner, så børnene sidder godt, og har det bedst mulige udsyn. Den solide aluminiumsramme og den integrerede styrtbøjle yder særdeles god beskyttelse i tilfælde af styrt. Og 5-punkts sikkerhedsseler er naturligvis standardudstyr. Både de tonede ruder og den justerbare solskærm yder god beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler (UPF 50+).

Der medfølger et 1-hjuls stroller kit, så cykeltraileren kan konverteres til en hypermoderne klapvogn. DE store hjul gør, at D´lite X ruller særdeles nemt. Den solide parkeringsbremse forhindrer, at traileren ruller væk, under på- eller afstigning.

Den dobbelte Burley D´lite X er den ultimative cykeltrailer, som både klarer den daglige pendling og de længere eventyr, hvor du og dine børn virkelig kommer ud at opleve noget.

Og så skal vi måske også lige nævne, at sæderne er aftagelige, så trailere også kan bruges til varetransport!

Se mere om Burley D´lite X i videoen nedenfor.