Burley D'Lite X - Single Cykelanhænger

DKK 6.899,00
Ikke På Lager
Derfor vil du og dit barn elske den
1. Cykeltrailer i absolut topkvalitet
2. Komfort og sikkerhed i top
3. Lavet til at holde

Vi kan næsten ikke sige det tit nok: Når man har mindre børn, og bruger cyklen som dagligdags transportmiddel til og fra daginstitutioner mv., er en god cykeltrailer næsten ikke til at undvære. Derfor er vi også stolte af at være forhandler af cykeltrailerne fra producenten Burley. Topmodellen i Burleys sortiment af cykeltrailere hedder D´lite X. Her ser du den i single-udgaven (med et enkelt sæde).

Hvis du køber denne lækre cykeltrailer, kommer du ikke til at gå på kompromis, hverken med sikkerheden eller med den overordnede kvalitet. Dit barn sidder, trygt og bekvemt, i det skønne (aftagelige og vaskbare) premium polyester-sæde, med aftagelig nakkestøtte. En polstret 5-punkts sikkerhedssele holder barnet fast i sædet, som i øvrigt kan indstilles i 3 forskellige positioner. Og skulle uheldet være ude, så er dit barn ydermere beskyttet af en styrtbøjle, der, ligesom trailerens ramme, er udført i en let og stærk aluminiums-konstruktion. Der er i øvrigt en Flex Connector kobling, som gør, at cykeltraileren kan blive stående på hjulene, selv hvis cyklen skulle komme ned at ligge fladt på jorden.  

Det omskiftelige danske vejr er ikke nogen udfordring for Burley D´lite X! I solskin beskytter den justerbare solskærm og vinduerne UV-beskyttelse barnet mod at få for meget sol. Og i regn holder den vandafvisende kaleche vandet ude. Der er også fin ventilation, så barnet ikke risikerer at få hedeslag, når sommersolen bager. Et insektnet holder fluerne ude. Og så skal vi måske lige nævne, at D´lite X har ekstra bredde i skulderhøjde, så barnet ikke kommer til at føle sig lukket inde i cykeltrailerens kabine.

Traileren er naturligvis udstyret med reflekser, LED-baglygte og et sikkerhedsflag, for øget synlighed i trafikken.  
Med en Burley D´lite X single cykeltrailer er du og dit bat godt rustet, både til dagligdags transport og til masser af sjove og spændende eventyr i fritiden. Husk cykelhjelm, både til dig selv og til junior!

Single-udgaven af Burley D´lite X har følgende data:
•Egenvægt: 12,5 kg
•Maks. lastevægt: 34 kg
•Mål (åben): 84.5 x 69.9 x 97.2
•Mål (sammenfoldet): 91.4 x 69.9 x 38.1