Cykellygter - Køb din nye cykellygte her hos Cykler.dk!

Hvilken type cykellygte har jeg brug for?


Det kommer selvfølgelig an på, under hvilke forhold, du cykler. Cykler du næsten udelukkende i byen, hvor der er gadebelysning, vil et par små batterilygter i reglen være nok.

På de mørke landeveje har du brug for noget, der giver lagt større lysstyrke. Og hvis du cykler på en mørk skovsti eller et MTB-spor, har du brug for virkelig seriøse lygter, som kan oplyse vejen for dig, så du ikke støder ind i en trærod, eller hvad der nu kan være af forhindringer. Til MTB-ryttere findes der derfor MEGET kraftige cykellygter. Disse er USB-opladelige, så du slipper for besværlige batteri-skift.  

Hvad er dagskørelys, og hvad gør det godt for?


Dagskørelys betyder, at lygten udsender et blinkende lys. Undersøgelser har vist, at noget sådant øger din synlighed markant, når du cykler i dagslys. Dagskørelys er ikke lovpligtigt for cyklister. Det er `bare´ sund fornuft! En meget stor del af de lygter, som Cykler.dk sælger, man indstilles til dagskørelys.

Hvilke cykellygter finder jeg på Cykler.dk?


Der er næsten ikke den type cykellygter, du ikke kan finde på Cykler.dk. Til dig, der primært, udelukkende cykler i byen, har vi små, smarte og billige batterilygte-sæt, som eksempelvis Bontrager Glo/Ember. Her får du et sæt små og praktiske lygter, som stadig er ganske kraftige, og som giver mulighed for at vælge enten blinkende dagskørelys eller vedvarende lys.

Hvis du har brug for en langt kraftigere lygte, eksempelvis til landevejskørsel i mørke, kan Bontrager også være med. Her kan vi f.eks. foreslå Ion pro RT. Denne lygte er beregnet til montering på styret, men du kan også tilkøb et hjelmbeslag. Og står du og mangler en god cykelhjelm, så kan Cykler.dk selvfølgelig også være behjælpelig med det.

En anden god Bontrager-lygte til landevejen er Ion Elite R. Hvis du køber det lygtesæt, hvor den er kombineret med Flare R City baglygten, er du godt kørende, hvad lygter angår.

I den helt tunge ende finder vi de ekstremt kraftige lygter fra MagicShine. De fås i fire størrelser. Med sine hele 8000 lumen er topmodellen en veritabel projektør. Disse lygter er til dig, der eksempelvis kører MTB-kørsel i mørke.

Slutteligt skal vi lige nævne induktionslygterne fra Reelight. Disse fungerer helt uden batterier, idet strømmen genereres ved, at en magnet passerer en spole, som ligger inde i lygten.

OBS: Induktionslygterne er primært beregnet til brug i byen. Hvis du kører på landevej eller offroad, når det er mørkt, anbefaler vi, at du vælger noget kraftigere.

Hvorfor skal jeg købe cykellygter hos Cykler.dk?


Cykler.dk er den størst butik i Vestjylland. Alle vore ansatte lever og ånder for cykling, og brænder for at yde den absolut bedste kundeservice.  

Vi er altid klar med råd og vejledning. Kontakt os på mail: info@cykler.dk, på tlf.: 77340818, eller læg vejen forbi vores fysiske butik i Lemvig.

Husk også, at vi giver fri fragt på alle ordrer til 299 kr. eller derover!