Crankbrothers Multi Tool M20
Før DKK 289,00
Fås i 4 farver
Crankbrothers Multi Tool M17
Før DKK 219,00
Fås i 4 farver
Crankbrothers Multi Tool M13
Før DKK 189,00
Fås i 4 farver
Crankbrothers Multi Tool M5
Før DKK 109,00
Fås i 4 farver
Crankbrothers Multi Tool M19
Før DKK 259,00
Fås i 3 farver
Crankbrothers Multi Tool F15
Før DKK 339,00
Fås i 3 farver
MUC-OFF Tyre & Cassette brush
MUC-OFF Wheel and Component brush
MUC-OFF Detailing brush
MUC-OFF Two Prong Brush
MUC-OFF Disc Brake Covers CAMO
MUC-OFF Premium Bike Shoe Brush
BBB Aftrækker sæt til kassette

Hvilke værktøjer har jeg brug for?


I langt fe fleste tilfælde kommer man langt med et multi tool. Disse små, fikse værktøjssæt indeholder i reglen flere unbrakonøgler, en skruetrækker eller to, og måske nogle specialværktøjer, såsom en topnøgle (torx) og/eller en kædeafskiller.

Her er produkter fra Crankbrothers værd at kigge nærmere på. Her findes multi tools i mange størrelser, alt efter dit behov. Crankbrothers laver solide multi tools, der hverken vejer eller fylder meget, og som derfor er nemme at have med i lommen eller i cykeltasken.

Fra producenten SKS kommer værktøjssættet T-Worx

Der er også andre forskellige værktøjer, som cyklisten kan få brug for. Skal man f.eks. montere en kassette, har man brug for et aftrækkersæt, som dette, fra BBB. Sættet indeholder både aftrækker og kransværktøj.

Hvis der er hydrauliske skivebremser på din cykel, kan du få behov for at udlufte systemet, og/eller påfylde ny bremsevæske. Det gøres let med et bleeding kit.

Men kig selv på alle de spændende værktøjer, du finder her på siden. Og er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvorfor skal jeg shoppe værktøj på Cykler.dk?


Cykler.dk er Vestjyllands største cykelbutik. Vore dygtige og dedikerede medarbejder stræber efter at yde Danmarks bedste kundeservice.

Vi kan kontaktes på mail: info@cykler.dk eller pr. tlf.: 77340818. Men du er naturligvis også altid mere end velkommen til at lægge vejen forbi vores fysiske butik i Lemvig.  

Husk også, at vi giver fri fragt på alle ordrer til 299 kr. eller derover!