Cykelcomputer – Cyklens instrumentbræt

Hvorfor anskaffe sig en cykelcomputer?


Du spørger måske; Hvad er en cykelcomputer? Og hvad skal jeg med den? En cykelcomputer er, som navnet siger, en lille computer, der sidder på styret af din cykel. Computeren fylder kun ganske lidt, men takket være moderne teknologi kan den give dig rigtig mange oplysninger, som du kan bruge, til at optimere din cykling. Lige meget, om du pendler til og fra job eller studie, eller om du er top-seriøs konkurrence-cyklist, og cykler mange hundrede kilometer om ugen, så er en cykelcomputer næsten ikke til at undvære. Selv om du måske ikke cykler for at konkurrere mod andre, kan det være rart at kunne holde styr på sine egne præstationer. Og man skal bestemt ikke undervurdere betydningen af at konkurrere imod sig selv! Hvilken cykelcomputer, du skal vælge, afhænger helt af dit behov.

Cykler.dk har et stort udvalg af cykelcomputere


Hos Cykler.dk tilbyder vi et kæmpe udvalg af cykelcomputere. Her er en computer til ethvert behov. Og for enhver pengepung, ikke at forglemme! Vi fører cykelcomputere fra en række anerkendte producenter, såsom Garmin, Bontrager, Sigma og Wahoo.

Fra din barndoms cykler husker du måske den gammeldags, analoge kilometertæller, som mange raske drenge og piger dengang drømte om at få monteret på cyklen. Den kunne vise hastighed og distance. Og det er, meget kort fortalt, det, de billigste af nutidens cykelcomputere kan. For en del cyklister vil disse funktioner være tilstrækkelige. Det gælder for eksempel for mange pendlere og almindelige motionister, der bare ønsker at kunne holde styr på deres egne resultater på vej og sti rundt om i landet. Der findes dog også langt mere avancerede cykelcomputere, som kan måle watt, kadence, kalorie-forbrug mm. I den solide mellemklasse kan vi anbefale den meget populære RIDEtime elite, fra den anerkendte producent Bontrager. I den absolutte topklasse finder du cykelcomputere, der nærmest kan alt. Her får du bl.a. indbygget GPS. Her kan vi anbefale den meget populære Garmin Edge. Af andre produkter i samme klasse kan nævnes ELEMNT-serien fra Wahoo.

Fri fragt på ordrer over 299 kr.


Hos cykler.dk giver vi fri fragt på alle ordrer over 299 kr. Det betyder, at langt de fleste af cykelcomputerne (lige undtagen de allerbilligste) i vort store udvalg sendes fragtfrit.

Et års fuld returret


Skulle du, mod forventning, ikke blive tilfreds med din nye cykelcomputer, så giver vi fuld returret, indtil et år efter købet.

Hos Cykler.dk står vi klar til at hjælpe dig


Som du ser, spænder vort udvalg af cykelcomputere bredt. Er du i tvivl om, hvilken en, du skal vælge? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi lever og ånder for cykler, og er altid klar på en snak om cykler og tilbehør. Vores fornemste opgave er at sørge for, at du får et produkt, som du bliver tilfreds med.