Før DKK 949,00
DKK 899,00
SparDKK 50,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dette sæt
1. Sæt med cykelcomputer og ANT+/BLE sensor
2. Meget let at montere og anvende
3. God værdi for pengene

Vi har meget godt at sige om produkterne fra Bontrager i almindelighed. Og deres cykelcomputere er ikke nogen undtagelse! Her får du nemlig rigtig meget for pengene. Og computerne er designet med brugervenlighed for øje, så du ikke behøver være IT-specialist for at få det fulde udbytte af dem.

Nogen vil måske spørge, om det nu også er nødvendigt at slæbe den slags elektronisk isenkram med, når man skal ud at cykle? Og selvfølgelig kan man argumentere for, at man sagtens kan få motion og gode cykel-oplevelser, uden at have en cykelcomputer. Men vores erfaring er, at når man først har en cykelcomputer, skal man også nok blive glad for den. Det gælder ikke mindst, når den er så nem at betjene som Bontrager RIDEtime Elite.

Med denne praktiske computer kan du holde styr på bl.a. distance, fart, kadence og effekt, i real-tid. Det store display har automatisk lysstyring, så det er let at aflæse, uanset lysforholdene. Betjeningen foregår ved hjælp af en enkelt knap.

For at kunne virke, har computeren brug for en sensor. I dette tilfælde hedder sensoren Bontrager DuoTrap S. Denne sensor registrerer dine data, og sender den, via trådløs ANT+/Bluetooth Smart teknologi, til din smartphone eller tablet. Når du er hjemme fra cykelturen, kan du så i fred og ro gennemgå dine data, og finde ud af, hvor du især skal sætte ind, for at opnå bedre resultater næste gang.

Sensoren monteres let på din Trek-cykel. Batteri, hjulmagnet og kadencebånd til pedalarmen medfølger.

Med dette lækre sæt er du rigtig godt kørende. Og så behøver du endda ikke tømme bankkontoen!

Se fordelene og de fede features ved en Duotrap Digital S sensor ved at klikke HER.