DKK 399,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Præcis og komfortabel pulsmåling
2. ANT+ og Bluetooth-teknologi
3. Rem pulssensor og batteri medfølger

Hvis du skal have noget ud af konditionstræning, så skal du have pulsen op. Sådan har det altid været, og sådan vil det altid være. Derfor er pulsmåleren et særdeles effektivt redskab, hvis du gerne vil optimere din træning. Naturligvis kan du selv mærke, om dit hjerte begynder at slå hurtigere, men hvis du virkelig går op i din træning, vil du hurtigt erfare, at du let kan gøre din træning både sjovere og mere effektiv, hvis du har mulighed for at holde øje med din puls.

Og rigtigt sjovt og givende bliver det, når du får mulighed for at gemme dine puls-data, og analysere dem i fred og ro, efter endt træning. Og det kan du med dette smarte pulsmålersæt fra amerikanske Bontrager! Smart er lige præcis, hvad pulsmålersættet er! Ikke bare i ordets oprindelige betydning, men også fordi det er udstyret med ANT+ og Bluetooth Smart teknologi. Det betyder, at du kan connecte pulsmåleren med din smartphone, tablet eller en hvilken som helst anden enhed med ANT+ eller Bluetooth teknologi.

Hvis du tror, at en pulsmåler nødvendigvis er klodset og/eller direkte generende at have på, så tager du (heldigvis) fejl) Det gælder nemlig for alle Bontragers produkter, at både funktionalitet og komfort er i højsædet.

Den bløde vaskbare rem sidder perfekt på kroppen, så du stort set ikke mærker, at du har pulsmåleren på. Der medfølger desuden CR2032 batteri, samt naturligvis pulssensor.

Denne skønne pulsmåler er velegnet til cykling, løb, spinning og mange andre former for motion. Du vil hurtigt erfare, at dette sæt er en fantastisk god trænings-makker.