DKK 56.799,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Ultralet fart-monster med skarp aerodynamik
2. 2x12 speed Shimano Ultegra geargruppe
3. Tubeless Ready Bontrager kulfiberhjul

Enhver, der kender en smule til cyklerne i Madone-serien fra den amerikanske gigant Trek, er formentlig klar over, at vi her er rykket op i den virkelig seriøse klasse, hvad landevejscykler angår. Her hos Cykler.dk tøver vi da heller ikke et øjeblik med at sige, at 2022-udgaven af Madone SL7 løfter denne stolte arv på fornemste vis. Lad os kaste et blik eller to på vidunderet!

Noget af det første, der springer i øjnene, er det fjerlette carbon-stels knivskarpe aerodynamik. Som en nyslebet ragekniv skærer denne lynhurtige cykel sig gennem selv den strideste modvind. Også de lækre Tubeless Ready Bontrager Aeolus Pro 5 kulfiberhjul er designet med henblik på at holde vægten nede, og de aerodynamiske egenskaber i top. Der er ingen tvivl: Denne carbon-bombe er, først og fremmest, bygget til én ting: Fart!

Affjedringen er der bestemt heller ikke noget at udsætte på: Madone SL7 er nemlig udstyret med en full carbon forgaffel, og et IsoSpeed afkoblingsled. Den primære fordel ved IsoSpeed er, at sadelrøret `afkobles´ fra overrøret. Dvs., at sadelrøret kan give sig, i forhold til vibrationerne fra underlaget, uden at du mister noget af effektiviteten af dine tråd. Denne teknologi er grundigt afprøvet, bl.a. i cykelløb som Paris-Roubaix, der jo er kendt for brosten og andet ujævnt underlag. Resultatet er, at du bliver mindre træt, og kan yde mere.    

Mht. gearingen er Madone SL7 også med helt fremme. Du kommer nemlig til at nyde godt af den hypermoderne trådløse 2x12 Shimano Ultegra Di2 geargruppe, som giver dig lynhurtige og ekstremt præcise gearskift, hver eneste gang. Det er noget, der kan spare dig for kostbare brøkdele af sekunder, når du spurter af sted mod målstregen.

Men husk på, at fart uden kontrol i bedste fald er nytteløs, og i værste fald direkte livsfarlig. Derfor har Trek udstyret Madone SL7 med et sæt stærke og pålidelige hydrauliske skivebremser (Shimano Ultegra), som nok skal levere hurtig og præcis bremsekraft, når der er brug for det. Det gælder også, hvis vejen skulle blive våd/glat undervejs!

Vi er ikke i tvivl: Trek Madone SL7 er en ægte fart-maskine, som formår at begå sig, selv i et til tider meget hårdt prissegment!  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: