Før DKK 58.499,00
DKK 45.999,00
SparDKK 12.500,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Et rendyrket fart-monster i carbon!
2. 2x12 speed elektronisk trådløs Sram geargruppe
3. IsoSpeed afkoblingsled

Mange landevejsryttere kender sikkert allerede cyklerne i Madone-familien. Her har vi at gøre med noget af det ypperste, som den amerikanske gigant Trek kan byde på, når vi snakker landevejscykler.

Og i tilfældet Madone SL 7 eTap bliver Madone-modellernes mange andre fortræffeligheder kombineret med én af de bedste trådløse, elektroniske geargrupper på markedet. Mere om geargruppen senere.

Fundamentet for den betagende lækre racermaskine er det fjerlette OCLC carbon-stel, som byder på sublim aerodynamik, i forening med et justerbart IsoSpeed afkoblingsled, som giver en behageligt affjedrende virkning.

På sadelpinden finder du et integreret beslag til baglygten Bontrager Flare RT.

De slanke Bontrager-hjul er ligeledes af OCLV carbon. Skarpe som barberblade skærer de sig ubesværet gennem selv den strideste modvind. Hjulene er selvfølgelig tubeless ready, så du kan vælge at køre uden slanger.

Men hvad var det med den geargruppe? Jo, den er noget ganske særligt. Den hedder nemlig Sram Force eTap AXS (2x12.speed), og er både elektronisk og 100% trådløs. Det betyder silkebløde, problemfrie gearskift, hver eneste gang. Denne geargruppe vil  være til stor gavn, når du spurter frem mod målstregen!

Og når der skal bremses ned igen, kan du trygt stole på de hydrauliske skivebremser (ligeledes fra Sram).

Trek Madone SL7 eTap er en cykel, som mange vil kaste misundelige blikke efter. Så hvad med en godkendt godkendt kædelås ?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: