Før DKK 32.099,00
DKK 28.999,00
SparDKK 3.100,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Carbon-racer af høj klasse
2. Shimano 105 di2 geargruppe
3. Hurtig, stærk og sikker

Når det gælder racercykler i prisklassen omkring de 40000 kr. er konkurrencen hård, præcis, som den ofte er det på landevejen!

Ikke desto mindre beviser den nye Trek Èmonda SL6 Pro di2, at den nemt kan spise kirsebær med de store. Både, hvad angår komponenter og køreegenskaber matcher denne lækre cykel nemlig nogle af de langt dyrere carbon-racere.

Den ultralette carbon-ramme med de smukke, aerodynamiske former er blandt de ting, der kendetegner Èmonda-cyklerne.

Hjulene, som naturligvis også er i OCLV carbon, kommer, ikke overraskende, fra Bontrager. De hedder Aeolus Elite 35.

Her har vi at gøre med en cykel, som ikke alene er hurtig, både op flade stræk og på stigninger, men som også håndterer knivskarpt i svingene, og er utroligt sikker på nedkørsler.

Den trådløse, elektroniske 2x12-speed Shimano 105 di2 geargruppe er stort set uden sidestykke. Den giver dig et enormt bredt gearområde at arbejde med, samtidig med, at gearskiftene bliver så silkeblød, at du knapt nok tænker over dem. I stedet kan du bruge din energi på at få banket flest mulige watt ned i pedalerne.

Når der skal bremses, kan du trygt stole på de hydrauliske skivebremser. De giver dig masser af bremsekraft, selv i glat/vådt føre.

Det korte af det lange: Hvis du brænder for landevejscykling, så er en Trek Èmonda SL6 Pro di2 ikke en dårlig ting at bruge ca. 40000 kr. på!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: