Før DKK 1.399,00
DKK 1.199,00
SparDKK 200,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Sikker, komfortabel og aerodynamisk landevejshjelm
2. 5 stjerner i test fra Virginia Tech
3. Blendr-systemet gør det muligt at montere lygter eller GoPro-kamera

En cykelhjelm skal naturligvis først og fremmest beskytte dit hoved, når uheldet er ude. Men det gør bestemt heller ikke noget, hvis den er både smart og komfortabel. Lad os kigge på det vigtigste først: Hvilken hjelm-konstruktion beskytter bedst, hvis du kommer ud for et styrt? Her er vi ikke i tvivl om, at Bontragers patenterede WaveCel-teknologi er den førende på markedet. Det er ikke mindst derfor, at vi gerne anbefaler Circuit WaveCel landevejshjelmen til vore kunder. Den er nemlig både sikker, komfortabel og ganske aerodynamisk. Perfekt, både til pendleren og til den inkarnerede landevejsrytter.  

WaveCel teknologien er blevet testet af det anerkendte amerikanske test-laboratorium på Virginia Tech, og fik 5 stjerner ud af 5 mulige. Det er ikke så sært, for denne teknologi, der bygger på at stødabsorberende celle-materiale, yder en langt bedre beskyttelse end en traditionel skum-hjelm. I tilfælde af et styrt vil celle-materialet absorbere kraften fra slaget, inden den når at ramme dit hoved.

Også komforten er i top: Der er dejlige, brede luftkanaler, som giver god ventilation. Og hjelmens pasform justeres nemt ved hjælp af det innovative BOA justeringssystem. De bløde hjelmpuder er aftagelige og vaskbare.

Hjelmen er udsyret med smarte refleks-detaljer, og er desuden kompatibel med Bontragers eget Blendr-system, som gør det muligt at montere lygter, eller sågar et GoPro-kamera, på hjelmen!

Vi anbefaler dette lygtesæt til Bontrager Circuit

hjelmen fås i følgende str.:
S. 51-57 cm
M: 54-60 cm
L: 58-63 cm
XL: 60-66 cm

OBS: Producenten yder 1 års udskiftnings-garanti på Circuit WaveCel. Bliver hjelmen beskadiget ved styrt i løbet af det første år efter købet, får du en ny hjelm, ganske gratis. Det gælder i øvrigt for alle hjelme, at de bør udskiftes, hvis de har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi de har været tabt ned på et hårdt underlag.

OBS. Hjelmenleveres med beslag til lys i for og bag - kan ikke ses på billeder