Før DKK 899,00
DKK 689,00
SparDKK 210,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dette lygtesæt
1. Komplet sæt med for- og baglygte
2. 200 lumen på forlygten
3. Både til mørke og til dagskørelys

Et sæt gode cykellygter kan, i yderste konsekvens, ende med at redde dit liv. Og hvis du f.eks. cykler meget i byen, kan det være en god ide at have cykellygterne tændt, også i dagslys. Mar har næppe hørt om nogen, der er kommet til skade, fordi de havde lys på cyklen, men tusinder er kommet til skade, fordi de ikke havde!
Hvis du kun har været vant til de batterilygter, der var på mode i firserne, vil du blive positivt overrasket over dette smarte lygtesæt fra amerikanske Bontrager. Før i tiden sagde man, at en cykellygte skulle kunne ses 150 meter borte. Både for- og baglygten i dette smarte lygtesæt kan derimod ses hele 2 km borte!

Bontrager Ion 200 RT er en smart forlygte, som kan lyse med op til 200 lumen, ikke mindst takket være de stærke CREE-dioder. Lygten monteres let på styret, ved hjælp af det med følgende monteringsbeslag. Den er i øvrigt også kompatibel med Blendr monteringssystemet.  

Både Flare RT baglygten og Ion 200 RT forlygten kan naturligvis indstilles til dagskørelys (blink), som giver optimal synlighed i dagtimerne. En integreret sensor justerer automatisk lysstyrken efter omgivelserne. I forhold til tidligere modeller er Flare RT desuden blevet kraftigere, og har fået øget batteri-levetid. Opladning sker. Let og enkelt, ved hjælp af det medfølgende micro-USB ladekabel.

Begge lygterne er små og praktiske, men stadig meget kraftige. Og glem så ikke, at når du bruger en opladelig cykellygte, så skåner du miljøet for en masse brugte batterier!
Hos Cykler.dk går vi ind for `oplysning´. Derfor elsker vi dette dejlige lygtesæt fra Bontrager!