Før DKK 549,00
DKK 489,00
SparDKK 60,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dem
1. Smart og praktisk lygtesæt il brug i byen
2. Op til 100 lumen på forlygten
3. Nem opladning via USB

I byen kan en cykel ofte være det mest praktiske transportmiddel. Når bilisterne surmuler over at sidde fast i en kø, suder du smilende forbi, på din dejlige cykel. Men som cyklist er du en `blød´ trafikant, og risikoen for at komme ud for et trafikuheld er absolut til stede, ikke mindst i byernes myldretidstrafik.

Det er derfor en god ide at gøre, hvad man kan for at blive mere synlig for de andre trafikanter. For eksempel kan man med fordel bruge blinkende kørelys, når man cykler i dagslys. Og ved cykling i mørke er det naturligvis lovpligtigt at bruge cykellygte.

Fra amerikanske Bontrager kommer dette lækre lygtesæt, bestående af Ion 100 R forlygten og Flare R baglygten. Forlygten afgiver op til 100 lumen, og kan ses op til 2 kilometer borte. Det er noget ganske andet end din barndoms batter- og dynamolygter! Takket være lygtens fokuserede optik får du en bred og varm lyskegle, som nok kan oplyse en vej eller en cykelsti. Ion 100 R har hele 5 indstillingsmuligheder. Det opladelige batters levetid varierer naturligvis efter, hvilken indstilling, du vælger.  

Baglygten, Flare R, har varierende blinkmønstre og et varmt, bred lysfelt, som sikrer dig den bedst mulige synlighed i trafikken.
Lygterne monteres let, med de medfølgende Quick Connect beslag, og oplades let, ved hjælp af det medfølgende USB-ladekabel. Så slipper du for at tænke på batteriskift. I det lange løb er det også en fordel for miljøet.

Disse små og praktiske lygter er særdeles velegnede til en citybike, men kan naturligvis bruges på alle typer cykler. Hos Cykler.dk er vi glade for at være din forhandler af Bontrager cykellygter.