Før DKK 499,00
DKK 379,00
SparDKK 120,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Super solid pumpe, der holder i årevis
2. Til både racer og MTB
3. Stort, letaflæseligt manometer

Cykelsport er generelt i fremgang her i Danmark. Det kan vi naturligvis kun være glade for. Både mountainbike-kørsel og landevejscykling er sjove og sunde sportsgrene, som hver især har sine fordele. Nogle cykelryttere har sågar både en MTB og en landevejscykel, så de kan skifte mellem de to former for cykling, alt efter vejrlig, temperament osv.
Imidlertid er der stor forskel på, hvordan dæk til henholdsvis landevejscykler og mountainbikes skal pumpes. I et smalt racercykeldæk skal der almindeligvis være et ganske højt lufttryk, imens det omvendte gør sig gældende i de brede, grov-mønstrede MTB-dæk.

For at gøre pumpningen så nem som mulig, har amerikanske Bontrager udviklet den smarte Dual Charger fodpumpe. Det består, stort set, af de samme solide komponenter, som vi kender fra den almindelige Charger fodpumpe. Men Dual Charger kan, som navnet antyder, skifte mellem to funktioner: Højt tryk til landevejsdækkene, og stor luft-volumen til de brede mountainbike-dæk.

Pumpen hviler på den brede, solide fod, som sikrer, at den ikke vælter. Det letaflæselige manometer er, ligesom på den almindelige Charger, placeret nede på foden, så du kan holde øje med trykket, imens du betjener pumpen. På foden finder du også den kontakt, hvormed du skifter mellem Dual Chargers to funktioner.

Pumpehovedet passer naturligvis til såvel racerventiler som almindelige ventiler.
For relativt få penge får du en yderst solid og funktionel pumpe, som du vil kunne have glæde af, mange år frem i tiden. Du får hurtigt pumpet dine dæk op, så du igen kan komme ud at rulle. Og det er jo trods alt det, cykling handler om!