DKK 299,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dem
1. Billige og funktionelle lygter
2. Til brug i mørke eller som dagskørelys
3. +50 timers batterilevetid

Det gælder om at se og blive set! Dette er, meget kort fortalt, grunden til, at vi bruger cykellygter. Og vi kan næsten ikke sige det tit nok: Folk, der vælger at være `sorte´ cyklister, løber en ufatteligt stor risiko. Hvad betyder prisen for et sæt gode cykellygter, set i forhold til risikoen for at blive invalideret eller dræbt?

Og det kan ydermere sagtens lade sig øre at få et par udmærkede cykellygter, uden at man behøver ofre en mindre formue. Se blot på dette sine sæt fra den amerikanske producent Bontrager.

Sættet består af forlygten Ion 120 og baglygten Flare 1. Der er tale om et sæt både stærke og brugervenlige lygter. Forlygten, Ion 120, har 3 forskellige indstillinger: Kraftig, svag eller blink. Blink-funktionen bruges som dagskørelys, idet videnskabelige undersøgelser viser, at blinkende lys er bedst, når det handler om at give øget synlighed i dagslys. Så er der er bedre chance for, at andre trafikanter kan se dig, og risikoen for ulykker falder.

Baglygten, flare 1, kan indstilles til konstant lys, blinkende lys eller tilfældige blink. Lygter fungerer ved hjælp af almindelige AAA-batterier, og leveres med monteringsbeslag. Batterilevetiden for både for- og baglygte er +50 timer.    

Hos Cykler.dk elsker vi cykling. Men vi bryder os naturligvis ikke om, at folk kommer ud for slemme uheld i trafikken. Derfor er vi stolte over at være forhandler af de lækre Bontrager cykellygter. Hus i øvrigt, at vi giver gratis fragt, både på dette lygtesæt og på alle andre online bestillinger på 299 kr. eller mere. Det kan man da kalde en værdifuld `oplysning´!