DKK 299,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske disse låse
1. Solide, godkendte låse
2. Kvalitet til prisen
3. Din garanti for, at forsikringen dækker ved tyveri

Rent statistisk er antallet af anmeldte cykeltyverier i Danmark faldende. Men det er jo en fattig trøst, hvis det lige netop er DIN cykel, som en uærlig person vælger at rende med! En forsikringsgodkendt lås er din garanti for, at du kan få erstatning, hvis din cykel bliver stjålet.

Når du køber en cykel hos Cykler.dk, kan du vælge at tilkøbe en godkendt lås. Vores topmoderne værksted monterer så låsen, inden den fuldt samlede cykel levres til dig.

En cykellås kræver ikke megen vedligeholdelse, men det kan være klogt, fra tid til anden, at smøre låsecylinderen med et par dråber låseolie, så den ikke ruster fast. Det gælder selvsagt i særdeleshed, hvis din cykel tit står ude i vind og vejr. På Cykler.dk finder du masser af effektive og miljøvenlige smøremidler.

Hvis du vil passe ekstra godt på din cykel, kan du med fordel kombinere den godkendte lås med enten en kædelås eller en foldelås, så du kan låse cyklen fast til en solid genstand, som eksempelvis et vejskilt. Så bliver det for alvor besværligt og tidskrævende for tyven, og han vælger forhåbentlig at lade din cykel stå.

Lige så lidt, som vi bryder os om cykeltyve, lige så glade er vi for tilfredse kunder. Derfor er Cykler.dk din bedste forbundsfælle i kampen mod cykeltyvene!