Forsikrings godkendte låse

Frit monteret på din nye cykel
Køber du en ny cykel hos os, får du automatisk og helt gratis monteret dit nye udstyr, der er vedlagt i kurven. Så er du sikker på, at det er monteret rigtigt og 100 % funktionelt!

STORT udvalg af godkendte låse.
En god cykellås er den bedste måde at sikre din cykel på, ikke mindst pga. signal-værdien. Hvis din cykel er forsynet med en god lås, er der en god chance for, at tyven lader den stå, ganske enkelt fordi det vil være for besværligt at stjæle den. Imidlertid er det meget vigtigt, at du vælger en forsikrings-godkendt lås. Det er nemlig afgørende for, om du kan søge erstatning hos forsikringsselskabet, hvis du alligevel er uheldig, og din cykel bliver stjålet. Godkendte låse er testet i henhold til nogle helt specifikke standarder. De kan derfor ofte være lidt dyrere end de ikke-godkendte låse, hvor du ikke har nogen garanti for, at låsen kan holde til de samme belastninger. Hos cykler.dk tilbyder vi et KÆMPE udvalg af cykellåse i mange forskellige afskygninger. Mange vil nikke genkendende til den klassiske BASTA-lås. Og denne type lås er da også lige så anvendelig i dag som for 30 år siden.

Ønsker du endnu bedre sikring af din cykel, kan du evt. vælge en bøjlelås, hvor tyven skal save bøjlen igennem to steder, for at få cyklen fri. Det er besværligt og tidskrævende for tyven. Du kan naturligvis også vælge en kædelås, der gør det muligt at låse din cykel fast til f.eks. cykelstativer eller vejskilte. Her anbefaler vi ABUS 8900 Ionus. Denne solide kædelås har integreret låse-cylinder, ligesom alle andre godkendte kædelåse (dvs. at kædelåse med hængelås ikke kan forsikrings-godkendes).  Hvis du har købt din virkelige drømme-cykel, er kun den bedste tyverisikring god nok. Her kan en foldelås anbefales. Du kan, ligesom med kædelåsen, låse din cykel fast til f.eks. cykelstativer, skilte eller træer. Foldelåse har den fordel, femfor kædelåse, at de er meget svære at klippe over med en boltsaks eller lign. Her gør du det virkelig svært for cykeltyven. Top-modellen i vores sortiment af foldelåse er ABUS Bordo 3010 Centium. Denne lås har scoret top-karakter i mange tests, og er stort set umulig at bryde op uden brug af seriøst elværktøj. Dog anbefaler vi, at man også er opmærksom på, HVAD man låser sin cykel fast til. Mange cykelstativer er konstrueret af hule metalrør, som desværre er alt for nemme at klippe i stykker med en boltsaks. Og så nytter selv den bedste lås for lidt.  

Cykler.dk er klar med råd og vejledning
Cykeltyven er cyklistens værste fjende. At købe sin drømme-cykel, blot for at erfare, at visse personer ikke kender forskel på dit og mit, er en utroligt ærgerlig oplevelse. Hos cykler.dk er vores dedikerede personale altid klar til at hjælpe dig, så du ikke alene får den cykel, du har drømt om, men også den bedst mulige tyverisikring, så du kan have glæde af din cykel, mange år frem i tiden.