Burley Kobling til baghjul
Burley Travoy Cargo Trailer
Før DKK 2.999,00
Fås i 2 farver
Burley Trækarm - Til Double trailer
Burley Trækarm - Til Nomad Trailer
Burley Trækarm - til Single Trailer
Burley Kobling Til Sadelpind
Burley Garage Overtræk
Burley Klapvogns Kit 1-hjul
Burley Klapvogns Kit 2-hjul
Burley Jogger Kit - Single
Burley Jogger Kit - Double
Burley Cub X Cykelanhænger
Burley Kobling Til Sadelpind

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en cykelanhænger?


Hvilken type cykeltrailer, der egner sig bedst til dig, afhænger naturligvis af dit individuelle behov. Skal cykelanhængeren primært bruges til transport af børn, eller til varetransport? Og har du et eller to børn, som skal transporteres?

Hvilke typer af cykelanhængere tilbyder Cykler.dk?


Her hos Cykler.dk fokuserer vi primært på cykelanhængere fra den amerikanske producent Burley. Det skyldes, at Burley cykeltrailere er noget af det bedte, du kan få. Både sikkerheden, komforten og den generelle kvalitet er i top. Eksempelvis er anhængerne designet således, at ventilationen er god, imens børnene (eller hunden) er godt beskyttet mod solens UV-stråler. Der desuden er tale om produkter, som er lavet til at blive brugt, og det i længere tid end blot et år eller to!  

Vi kommer ikke uden om, at risikoen for styrt/påkørsel altid vil være til stede, og det er derfor vigtigt, at cykelanhængeren er solidt konstrueret, så den yder dine børn (eller din hund, for den sags skyld], den bedst mulige beskyttelse. Og det gør cykelanhængerne fra Burley. Den smarte Flex Connector kobling gør, at anhængeren bliver stående, i tilfælde af at din cykel vælter. Husk i øvrigt Cykelhjelm, både til dig og til dine børn.

Men lad os se lidt på de forskellige modeller: Til transport af børn findes der eksempelvis Burley Bee, som fås i enten en Single- eller en Double-model. Det samme gælder for Burley D´Lite anhængerne. Til din firbenede ven anbefaler vi en Tail Wagon. Og til varetransport kan vi anbefale enten en Burley Nomad, en Flatbed Cargo Trailer eller en Travoy Sidstnævnte er især praktisk, vis du skal ud at køre offroad, f.eks. på en weekendtur i naturen.

Hvad kan jeg få af tilbehør?


Til langt de fleste cykeltrailere kan du få både et stroller kit, som gør, at traileren kan bruges på samme måde som en almindelig klapvogn, og et Jogger kit, hvis du vil løbetræne, imens dine børn sidder i anhængeren. På den måde behøver du ikke købe både en cykelanhænger og en klapvogn.

OBS: Til nogle af anhængerne medfølger der stroller kit. Så tag dig tid til at læse beskrivelsen af den enkelte anhænger, så du ikke kommer til at købe mere, end du har brug for..

Af andet tilbehør kan nævnes en række koblinger, som sikrer, at den anhænger, du køber, kan kobles efter lige netop din cykel.

Hvis du køber en Burley cykelanhænger, får du én af markedets bedste. Så netop derfor var det måske en god idé, også at kigge på en god Lås?

Hvorfor er Cykler.dk Danmarks bedste forhandler af cykler, anhængere og tilbehør?


Hos Cykler.dk lever og ånder vi for cykling, og alt, hvad der i øvrigt hører til cyklingens fascinerende verden. Hvis du er i tvivl om noget, eller i øvrigt har behov for vejledning, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Skriv på info@cykler.dk. Ring på 77340818, eller læg vejen forbi vores hyggelige butik i Lemvig, og få en frisk cykel-snak!