DKK 699,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske dette overtræk
1. Uundværligt, når din cykeltrailer står udenfor
2. Holder fugt ude af trailerens kabine
3. Beskytter også trailerens lak mod sollys

En Burley cykeltrailer er lavet til at holde i mange år. Men alligevel betyder det meget, at du passer godt på den. Vejr og vind kan være hårdt ved alt, hvad der er lavet af metal. Det ved vi alt om her i det vestjyske, hvor Cykler.dk har til huse. Den salte havluft kan nemlig få metal til at ruste i et foruroligende tempo.

Bedst er det naturligvis, hvis du har mulighed for at have din cykeltrailer stående indenfor, når den ikke er i brug. Men hvis det ikke er en mulighed, så er den næstbedste løsning her!

Det originale Burley garage cover er lavet specielt til at beskytte din Burley cykeltrailer bedst muligt. Dette smarte overtræk beskytter ikke kun mod fugt, men også mod solens stråler, så man undgår, at de flotte farver falmer.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at et Burley garage cover kun bør bruges, når cykeltraileren står på fast underlag, såsom fliser, asfalt eller betongulv Undgå at bruge den på græs, da fugt fra jorden så kan trække op under dit garage cover, der så vil holde på fugten. Dermed kommer et Burley Garage cover til at virke modsat af, hvad der er hensigten med det.