DKK 749,00
Ikke På Lager
Derfor vil du og din baby elske dette sæde
1. Høj komfort og sikkerhed, når baby er med i cykeltraileren
2. Vaskbare materialer, som er fri for hormonforstyrrende stoffer
3. Anbefales til børn fra 3-12 mdr.

En cykeltrailer er en skøn ting at have! Med den kan du transportere et eller to børn til og fra daginstitution, tage dem med på ture ud i naturen, eller hvad I nu finder på. Du ved måske allerede, at hvis du køber en cykeltrailer af mærket Burley, så får du noget af det bedste på markedet. Men det er naturligvis også vigtigt, at selve sædet passer til det barn, der skal sidde i det.

Med dette smarte og sikre Burley babysæde kan du have familiens yngste med i cykeltraileren, uden at behøve at være bekymret for sikkerheden. Baby sidder sikkert og komfortabelt i det bløde sæde, og den ekstra polstring i siderne giver komfort og støtte. Sædet kan vaskes i vaskemaskine, og er fremstillet af materialer, som er 100% frie for ftalater og andre potentielt skadelige stoffer. Sædet kan bruges i alle Burley cykeltrailere, som er udstyret med 5-punkts sikkerhedssele.

Burley babysædet anbefales til børn mellem 3 og 12 måneder, men det afhænger naturligvis af barnets fysiske størrelse. Hvis man er i tvivl om, hvorvidt barnet kan klare en tur i en cykeltrailer, anbefales det, at man konsulterer læge eller sundhedsplejerske.
•Børn yngre end 6 mdr.: Brug kun cykeltraileren som `stroller` (hvor man går med den som en alm. klapvogn).
•Børn over 6 mdr.: Cykeltraileren kan bruges som `jogger´ (hvor man løber med den).
•Børn over 12 mdr.: Barnet kan sidde i cykeltraileren under alm. cykling, forudsat, at barnet bærer cykelhjelm, og i øvrigt et i stand til at sidde oprejst uden hjælp,

Burley babysædet vejer 467 gram, og har følgende mål: 48,3x22.9x7,6 cm.