Hvad er det, der gør Mons Royales MTB-tøj så let, smart og komfortabelt?


Når du skal tilbringe mange timer på din mountainbike, har du brug for godt cykeltøj. Du bliver svedig, og det danske vejr er som bekendt omskifteligt. Netop derfor er det godt, at Mons Royale cykeltøj indeholder en vis procentdel merinould. Dette geniale naturmateriale er behageligt at have på, både i koldt og i varmt vejr. Merinould er et såkaldt hydrofilt materiale, som kan opsuge store mængder fugt, uden at komme til at føles vådt. Når man kombinerer merinould med polyesters svedtransporterende egenskaber og elasthans fantastiske strækbarhed, får man noget helt fantastisk cykeltøj, som er både stærkt, let og åndbart, og som hæmmer svedlugt (behov for færre vaske, og dermed mindre slitage på tøjet)

Er Mons Royales tøj bæredygtigt produceret?


Det korte svar er Ja!

Når du køber Mons Royale cykeltøj, gør du også noget godt for miljø og dyrevelfærd. Mons Royale anvender kun merinould fra bæredygtige landbrug, hvor man har et stort fokus på dyrevelfærd. F.eks. bliver fårene aldrig transporteret i levende live, og de bliver ikke udsat for den smertefulde behandling, der er kendt som mulesing (hvor områder, der er angrebet af spyfluer, skæres eller klippes bort, uden at fåret er bedøvet). Polyesteren, der bruges til tøjet fra Mons Royale, kommer i stor udstrækning fra genbrugsplast, lavet af PET-flasker, som vi kender fra sodavand eller kildevand. Så næste gang, du putter en plastikflaske i flaskeautomaten, så prøv at tænke på, at den måske ender som cykeltøj!

Hvilke produkter tilbyder Mons Royale?


Mons Royale leverer i dag en bred vifte af produkter til MTB-ryttere. Og hos Cykler.dk er vi stolte af at kunne præsentere vore kunder for dette lækre tøj. Se f.eks. på den dejlige, langærmede Redwood Enduro VLS trøje. Har du mere brug for en kortærmet, så anbefaler vi Redwood Enduro VT. Når du skal cykle året rundt, har du brug for en god windbreaker. Og her melder Mons Royale sig på banen med Tarn freeride LS Wind Jersey.

Gode cykelshorts skal der også til. Og til MTB-kørsel må de gerne være lidt baggy. Prøv f.eks. Momentum 2.0 Bike shorts. Til kvinder anbefaler vi Nomad Shorts. Disse kan evt. kombineres med den super lækre Icon Relaxed Tee.

Det inderste lag tøj er naturligvis også vigtigt. Med Epic Bike Short Liner er du godt på vej. Disse lækre cykel-underbukser findes også i en version designet til kvinder.

Gode strømper giver dine fødder de bedte betingelser, når du cykler. Her tilbyder vi Tech Bike Sock 2.0 og Signature Crew Sock.
De nævnte produkter er blot et udpluk af de Mons Royale produkter, vi har valgt at tilbyde. Men slå dig løs, og kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål!

Hvorfor skal jeg købe Mons Royale cykeltøj hos Cykler.dk?


Hos Vestjyllands størst fysiske cykelbutik, Cykler.dk, er vi alle dedikerede cykelatleter. Vi lever og ånder for cykling. Og for god kundeservice, ikke at forglemme.

Hvis du køber for 299 kr. eller derover, sender vi ordren fragtfrit til dig. Og køber du for et mindre beløb, finder vi en fordelagtig fragtpris til dig!

Ring til os på tlf. 77340818. send en mail til info@cykler.dk, eller besøg vores fysiske butik!
Hos Cykler.dk er vi stolte af at være din Muc-Off forhandler, både på nettet og i vores fysiske butik i Lemvig!