DKK 1.099,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Super fine cykelshorts i elegant design
2. 39% merinould
3. Praktisk Velcro-lukning i taljen

Du kender det sikkert: Når landevejen eller MTB-sporet kalder, er der ikke noget at gøre. Det er præcis det samme, som når havet kalder på en sømand: Man MÅ bare af sted! Og når man holder af at cykle i (næsten) al slags vejr, skal der naturligvis ordentligt cykeltøj til. Og her er den kendte producent Mons Royale med helt i front.

De fantastisk komfortable Momentum 2.0 Bike shorts ligner egentlig ikke typiske cykelshorts. De har et elegant, løst fit, som gør, at komforten bliver helt i top. Shortsene er i øvrigt også kompatible med knæpuder. Bælter eller snøresystemer er der ikke noget af. I stedet justeres pasformen med en praktisk velcro-lukning i taljen. En lynlåslomme til smartphone, pung eller lign er der også. Selve stoffet er et lækkert `micro grid´, bestående af 52% polyester, 39% merinould og 9% spandex.

Polyester gør stoffet let og hurtigttørrende. Merinould giver det fantastisk temperaturregulerende egenskaber og en høj grad af åndbarhed, imens spandex gør stoffet utroligt elastisk. Spandex-fibre kan faktisk strækkes op til 500%, for derefter at vende tilbage til deres oprindelige størrelse og form. Du får derfor en ekstremt høj grad af bevægelsesfrihed, når du cykler.

Merinould kaldes ofte for `naturens eget aitcon, fordi det har evnen til at holde dig varm, når det er køligt, og køle dig af, når det er varmt. Desuden er merinould er såkaldt hydrofilt materiale, der kan opsuge betydelige mængder af fugt, uden at komme til at føles vådt. Mons Royale prioriterer i øvrigt dyrevelfærd højt, når de vælger deres leverandører af uld.

De flotte, sorte shorts har et elegant tryk, med navnet Mons Royale, på ydersiden af låret. Micro grid stof er nemlig særdeles velegnet til tryk.

Hvis du køber et par Mons Royale Momentum 2.0 Bike Shorts, får du et par shorts, som er fantastiske at cykle i, og som også er komfortable og elegante nok til at kunne bruges i andre sammenhænge.