DKK 1.299,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Dejlige lange cykelbukser i topkvalitet
2. Lavet 81% genbrugs-polyester
3. 14% merinould for god temperaturregulering

Er du på udkig efter et par lange cykelbukser, som er både funktionelle, smarte og komfortable? I så fald behøver du ikke lede meget længere. Her har vi nemlig de super skønne Virage Pants fra den verdenskendte producent Mons Royale.

Bukserne, som i øvrigt er kompatible med knæpuder, er lavet af 81% polyester, som kommer fra genbrug af plastikflasker af den type, som vi bl.a. kender fra læskedrikke og kildevand. Så man behøver ikke have dårlig samvittighed overfor miljøet, fordi man bruger tøj, der hovedsageligt er lavet af polyester.

Desuden indeholder stoffet 14% merinould og 5% elastan. Elastan giver stoffet elasticitet, således, at du får optimal bevægelsesfrihed, når du er fysisk aktiv. Merinould er et kapitel for sig: Dette fantastisk naturmateriale er kendetegnet ved, at det har evnen til at køle dig af, når du har det varmt, og holde dig varm, når det er køligt. Merino kaldes derfor ofte for `naturens eget aircondition´. Desuden modvirker merinould, at stoffet kommer til at lugte svedigt. Mons Royale bruger i øvrigt kun uld fra bæredygtige landbrug, hvor dyrevelfærd prioriteres højt.

Bukserne har flere praktiske lommer, herunder en lynlåslomme til smartphone, pung eller lignende. Virage Pants holdes oppe af et elastisk bånd i taljen. Og bagpå finder du strikkede paneler, som sørger for, tårnhøj komfort.

Brug dine Virage pants på cykelturen, på vandreturen, eller bare til en afslappet gåtur i byen. Vi er i hvert fald ikke i tvivl: Den, som ingen Virage Pants fra Mons Royale har, han/hun må gå…..ind på Cykler.dk, og bestille sig et par!