Mons Royale Redwood Enduro VLS

DKK 750,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fantastiske temperaturregulerende egenskaber
2. 83% merinould fra bæredygtigt fårehold
3. Praktisk lynlås-lomme bagpå

Går du og drømmer om en cykeltrøje, der er skabt til de virkelig lange ture, og som er behagelig at have på, både i tropisk varme og på en blæsende, regnfuld dansk efterårsdag? Måske tænker du, at der ikke findes noget materiale, man kan lave sådan en beklædningsgenstand af? Eller måske tænker du, at der så må være tale om space age-materialer, som er yderst miljø-belastende?

Men ingen af disse antagelser er korrekt, for det er faktisk muligt at fremstille en cykeltrøje, som er behagelig, både i sol, vid og regn, og som mestendels består af bæredygtigt fremstillede materialer. Trøjen hedder Redwood Enduro VLS,og kommer fra producenten Mons Royale. Materialet hedder merinould, og det er faktisk ikke nogen ny opfindelse. I århundreder har man nemlig vist, at merinould besad nogle helt særlige temperaturregulerende egenskaber, og at det kunne opsuge utroligt meget vand, uden at man kom til at føle sig våd.

Redwood Enduro VLS indeholder hele 83% merino. Resten er 13% nylon og 5% elasthan. Du får derfor en trøje, som er både åndbar. Elastisk, og fantastisk isolerende. Og så må vi ikke glemme, at den også er super smart!
Trøjen går langt ned bagpå, så den altid dækker hele ryggen. Desuden er der en indbygget brille-klud, så du et kan pudse dine cykelbriller. På ryggen finder du en lynlås lomme til pung, telefon eller andre værdigenstande.

Ulden kommer fra bæredygtige landbrug, hvor dyrevelfærd prioriteres højt.

Redwood Enduro VLS kan vaskes, men den er ikke egnet til tørretumbling.

Med Redwood Enduro VLS er du godt rustet til mange lange og skønne cykelture, uanset, om du cykler under syden sol eller på en dansk regnvejrsdag.