DKK 599,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Lækker, kortærmet trøje i 83% merinould
2. Fantastisk temperaturregulering og pasform
3. Stor lomme på ryggen

Solen skinner, fuglene synger, og cyklen er pudset og smurt. Lad os komme ud på mountainbike-sporet, og give de andre baghjul!

Men som altid skal der ordentligt cykeltøj til. Og til de lidt varmere dage har firmaet Mons Royale designet den smarte kortærmede cykel-jersey Enduro VT, Som navnet siger, er denne lækre trøje udviklet til enduro MTB-sport, men den kan naturligvis bruges af alle MTB-entusiaster.

Når terrænet bliver barskt, kan du stole på, at denne dejlige cykel-trøje holder din krop perfekt tempereret, så du kan yde dit bedste. Materialet er 83% merinould, 13% polyamid, og 4 procent elasthan. Merinould kender mange af os nok hovedsageligt fra Peter Fabers julesang `Højt fra Træet Grønne Top´, hvor Anna får `Fire alen merino til en vinterfrakke´. Men dette skønne natur-materiale er lige så fantastisk i dag som da sangen blev skrevet. Faktisk omtales merinould ofte som `Naturens eget aircondition´, pga. det exceptionelle temperaturregulerende egenskaber og høje grad af åndbarhed. Polyamid og elasthan gør stoffet slidstærkt og strækbart. Samtidig tørrer stoffet meget hurtigt, hvis det skulle blive vådt.  Ulden kommer i øvrigt fra bæredygtige landbrug, hvor man vægter dyrevelfærd højt.

Ligesom den langærmede Enduro VLS trøje, har Enduro VT en stor lynlås-lomme på ryggen, så du har plads til telefon, penge, eller hvad du nu måtte ønske at medbringe på turen. En anden smart detalje er den integrerede brilleklud.

Så hvis du er på udkig efter en kortærmet cykel-trøje, i meget behageligt og åndbart materiale, så er den her. Den trøje, du har drømt om, hedder Mons Royale Enduro VT.

Og lad os SÅ komme ud og indtage MTB-sporene!

Features:

•Mons standard fit er meget komfortabelt
•Høj V-hals, som er perfekt til cykling
•Temperaturregulering mesh-paneler i siderne og på underarmene
•Lynlås-lomme på ryggen
•Integreret brilleklud
•Vægt: 140 gram pr. m2.