Før DKK 3.499,00
DKK 3.299,00
SparDKK 200,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske disse landevejssko
1. Performance og komfort i en himmelsk forening
2. 20 gram lettere carbon-sål end på S-Works 7
3. 4 mm bredere ved fodballen, i forhold til S-Works 7

Når du skal yde dit ypperste på landevejen, har du brug for et par helt enestående cykelsko. Og bedst, som man troede, at S-Works skoene fra Specialized ikke kunne forbedres yderligere, så beviste Specialized, at det kunne de!
S-Works Torch er det nyeste af det nye indenfor landevejssko, i den eksklusive serie af produkter, der bærer navnet S-Works.

Ved hjælp af det hæderkronede Body Geometry design er det lykkedes folkene hos Specialized at skabe en landevejssko, der sidder så perfekt, at du (næsten) glemmer, at du har den på!

Denne lækre sko er 4 mm bredere ved fodballen end de tidligere S-Works 7 sko, og samtidig er carbon-sålen blevet 20 gram lettere. Ikke desto mindre bevarer sålen den meget høje grad af stivhed, som er af så afgørende betydning for kraftoverførslen. Det sikrer, at hver eneste watt, dine ben kan generere, overføres til cyklens pedaler.
De patenterede BOA S3-spænder gør det let at justere skoenes pasform, også imens de sidder på cyklen. Samtidig mindskes belastningen på senerne i foden.

Præcis som på S-Works 7 Road er hælen skridsikker, men på de nye S-Works Torch har komforten lige fået et nøk eller to opad. Det er til gavn, både imens du cykler, og når du stiger af cyklen, og går i dine cykelsko.  

Gevindpladen, som er fremstillet i en både let og stærk titanium-legering, kan bevæges 5 mm bagud. Skoene er lavet til 3-bolts klamper, og passer således til langt de fleste landevejs-pedaler.

Specialized S-Works Torch er, meget kort fortalt, et par hypermoderne sko til den dedikerede landevejsrytter, som stiller de højeste krav til performance, komfort og kvalitet!

VIGTIGT: Som nævnt er S-Works Torch 4 mm bredere (i standardudgaven) end S-Works 7. Hvis du vælger S-Works Torch i wide fit, er skoen således 8 mm bredere end S-Works 7.