Før DKK 159,00
DKK 139,93
SparDKK 19,08
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Ultra-let, stærkt materiale
2. Optimal aerodynamik
3. SWAT-kompatibel

Når du skal cykle langt, og give den maks. Gas, betyder det alt, at din krop er godt hydreret. Du skal, med andre ord, sørge for at drikke tilstrækkeligt store mængder væske! For at kunne medbringe vand, køber du naturligvis en god drikkedunk. For at kunne have din drikkedunk med på cykelturen, har du brug for en god flaskeholder, som monteres på cyklen.
'Og når du nu har ofret tid og penge på at sørge for, at alle dele på din cykel er optimeret, så du kan køre så hurtigt som muligt, så ville det da være ærgerligt, hvis det var din flaskeholder, der skulle ødelægge noget!

Når du vælger udstyr fra Specialized, risikerer du ikke at skulle gå på kompromis med noget. Se f.eks. bare den lækre Rib Cage 2 flaskeholder. Det er tydeligt, at den er designet med en ting for øje: Performance!

Flaskeholderens slanke, elegante design giver den en knivskarp aerodynamik. Og så vejer den kun 33 gram! Den meget beskedne vægt kan vi takke det super stærke komposit-materiale for. Og ikke mindst gør den det, en flaskeholder skal gøre: Nemlig at holde din drikkedunk godt fast, så du ikke taber den, når terrænet bliver barskt.  

Rib Cage II flaskeholderen er kompatibel med Specializeds eget SWAT-system, så der er mulighed for at montere et Specialized multi-tool i bunden.

Mange forskellige ting skal spille 100%, for at du bliver lynhurtig på cyklen. Men med Specialized Rib Cage II bliver det i hvert fald ikke flaskeholderen, du kommer til at gå ned på!