Før DKK 419,00
DKK 368,73
SparDKK 50,28
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Tubeless ready
2. GRIPTON T5/T7 gummi-blanding
3. 120 TPI

Vi ved godt, at vi siger det tit: Hvis du skal kunne cykle godt, og få mest muligt ud af dine anstrengelser på cyklen, er et par gode dæk alfa og omega. Det gælder ved alle former for cykelsport, mens bestemt ikke mindre, hvis du kører offroad.

Hvis du er blandt de mange, som kender lidt til produkterne fra Specialized, ved du, at S-Works står for eksklusiv kvalitet. Derfor er et S-Works XC-dæk en god partner, når turen går ud i terrænet.

De nye Renegade T5/T7-dæk er de hurtigst rullende XC-dæk fra Specialized til dato. Disse dæk er ganske enkelt perfekte til hurtige accelerationer og hårde stigninger i udfordrende terræn. Det skyldes ikke mindst dækkets øgede højde, som gør, at du lettere kan holde farten oppe, når du skal igennem et sving. Det specielle Block-In-Block design får dækket til på det nærmest at bore sig ned i underlaget, så vejgrebet bliver helt optimalt. Resultatet er et dæk, der håndterer helt fantastisk!

S-Works Renegade T5/T7 er et af de letteste Specialized dæk nogensinde. Her er hvert eneste gram unødig vægt skåret bort. Betegnelsen T5/T7 betyder, at dækket har T5 knopper midtpå, for at reducere rullemodstanden, og T7 knopper ude på `skuldrene´ af dækket, for at give det bedst mulige vejgreb.

Som noget næsten selvfølgeligt er dækket tubeless ready, hvilket betyder, at det kan bruges `slangeløst´, hvor man sprøjter flydende latex ind i dækket, i stedet for at pumpe luft i en slange. Det reducerer selvsagt risikoen for punkteringer betydeligt.