Før DKK 319,00
DKK 269,00
SparDKK 50,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Tubeless Ready
2. GRIPTON T5 compound
3. Meget hurtigt XC-dæk

Hvis du er dedikeret cykelcrossrytter, elsker du sikkert fart og spænding. Og derfor har du sikkert tit drømt om at finde det perfekte cykeldæk til netop denne meget udfordrende form for cykling. Et godt XC-dæk skal have terræn-egenskaber. Det skal håndtere godt under vanskelige forhold. Og ikke mindst skal det være tilstrækkeligt hurtigt. Det skal jo nødig være på grund af for dårlige dæk, at du ikke vinder løbene! Netop derfor skal det gode XC-dæk også være temmelig modstandsdygtigt overfor punkteringer, så du ikke bliver tvunget til at holde stille i kanten af sporet, og se konkurrenterne suse grinende forbi!

Nu tænker du måske, at det lyder som ren utopi, at et sådant dæk allerede skulle findes på markedet. Men ikke desto mindre!

Den amerikanske cykel-gigant Specialized melder sig på banen med Renegade Control 2Bliss Ready T5. Specailized betegner selv deres GRIPTON T5 compound som den ultimative gummiblanding til XC-dæk. Det er måske nok store ord, men du vil snart erfare, at det bestemt ikke kun er varm luft fra amerikanernes side. T5 har special-designede sideknopper, beregnet til at skabe optimal acceleration, selv i ganske vanskeligt terræn. Control casing er designet med henblik på at yde den bedst mulige beskyttelse mod punkteringer, samtidig med, at dækket er meget let, og har fornemme fart-egenskaber, ikke mindst på op- og nedkørsler.

Dækket har naturligvis det velkendte Block-In-Block design, som giver godt vejgreb og stabil håndtering, samtidig med, at fart-egenskaberne forbliver i top.

Og så er Reenegade Control 2Bliss Ready T5 naturligvis forberedt for slangeløs brug (Tubeless ready), hvor man sprøjter flydende latex ind i dækket. Der er således ikke brug for nogen luftfyldt slange, som kan punktere. Slangeløs brug gør dog ikke dækket 100% Punkterfrit. Men risikoen for punkteringer reduceres markant.

Med Specialized Renegade Control 2Bliss Ready T5 på en god crosscykel er du godt udrustet til enhver race day!