Før DKK 399,00
DKK 351,13
SparDKK 47,88
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Eksklusive XC-dæk
2. GRIPTON T5/T7 gummiblanding
3. 120 TPI

S-Works serien fra Specialized dækker over et enormt udvalg af produkter. Og fælles for dem alle er, at de repræsenterer det ypperste, den amerikanske cykel-gigant evner at levere.

Hvis du dyrker cykelsport på bare nogenlunde højt niveau, så ved du godt, at et cykeldæk ikke bare er et cykeldæk. Men S-Works Fast Trak 2Bliss Ready skiller sig nu alligevel ud. Her har vi nemlig fat i et både let og stærkt dæk, som besidder både terræn- og fart-egenskaber, for slet ikke at tale om en utrolig slidstyrke. Dette dæk kan klare selv de mest teknisk svære ruter, og de mest grus-fyldte spor. Og det endda i flyvende fart!

Det er kun i S-Works serien, at man finder dæk, der har begge gummi-blandinger (T5 og T7) i sig. Der er T5 på midten af dækket, for at give mindst mulig rullemodstand. På sideknopperne finder man T7, som giver en blødere køre-oplevelse/fantastisk vibrations-dæmpning.

Den geniale Block-In-Block konstruktion giver en ideel kombination af lav rullemodstand og solidt vejgreb. Samtidig er dækket meget let. Der er naturligvis tale om et Tubeless Ready dæk, hvor man kan fylde latex ind, i stedet for at bruge den traditionelle luftfyldte slange. Risikoen for punkteringer bliver meget lille, når man kører tubeless. Hvis f.eks. en skarp sten stikker hul på dækket, vil latexen størkne, når den reagerer med luften, hvorved hullet lukkes.  

Så hvis du kører XC racing på højt niveau, og ikke ønsker at gå på kompromis, når det handler om dæk, så kan Specialized S-Works Fast Trak 2Bliss Ready være et godt bud på et dæk, der matcher dine behov.