Før DKK 319,00
DKK 280,73
SparDKK 38,28
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Lækkert allround MTB-dæk
2. GRIPTON compound
3. God punkteringsbeskyttelse

Mountainbike-sport bliver stadig mere populært her i landet. Og det er ikke uden grund. Det er nemlig en både sjov og action-fyldt måde at få motion på.

Til en fed skovtur på to hjul hører bl.a. et par gode dæk. Uden de rette dæk er det en tvivlsom oplevelse at køre på selv den bedste cykel.

Og da Specialized netop er kendt for at lave gode og pålidelige mountainbikes i stort set enhver prisklasse, kan det ikke undre, at de også forstår sig på at lave MTB-dæk.

Fast Trak er et rigtig godt allround MTB dæk, designet til tørt føre, samt til dage med lettere regnvejr. Dækket har en 60 TPI (Threads Per Inch) karkasse, og er ganske smidigt.

Ligesom mange andre gode dæk fra Specialized er Fast Trak lavet i GRIPTON compound, der er både stærkt og let, i forhold til mere traditionelle gummiblandinger. Det giver god komfort, fint vejgreb, samtidig med, at dækket har en ganske god beskyttelse mod punkteringer. Samtidig gør GRIPTON dækket blødere, hvorved det reagerer mere livligt, når du drejer.

Takket være Specializeds egen FE analyse er der blevet flyttet rundt på knopperne, så mudder ikke så let sætter sig, og lukker dækkets mønster til.
Her får du et solidt MTB-foldedæk, velegnet til tørre dage, og til dage med let mudder. Kort sagt: Her er der tale om et MTB-dæk, der vil være anvendeligt de fleste dage om året, her i Danmark.

Med et par Fast Trak på din mountainbike er der basis for rigtig mange skønne ture på skovstier og MTB-spor!

Dækket fås i de to størrelser 29x2.1 og 29x2.3 og vejer hhv.  600 og 640g, så du får et let dæk til skoven.