Før DKK 239,00
DKK 189,00
SparDKK 50,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske disse dæk
1. Meget stærke og velkørende dæk til prisen
2. BlackBelt punkteringsbeskyttelse
3. Holder til masser af km på landevejen

Mange cykel-entusiasters hjerter banker forventningsfuldt, når solen stråler, og den endeløse landevej lokker. Men ligesom ved enhver anden sportsgren skal udstyret være i orden. Og hvis du ikke har gode dæk på din cykel, går glæden ved landevejsturene hurtigt tabt. Et godt landevejsdæk skal have lav rullemodstand, men stadig et godt vejgreb, så du bibeholder fuld kontrol over cyklen, selv ved meget høje hastigheder. Og så skal det helst være nogenlunde modstandsdygtigt overfor punkteringer.  

Amerikanske Specialized er leveringsdygtig i såvel cykler som tilbehør og reservedele til snart sagt enhver form for cykling (og for næsten ethvert budget). Kig f.eks. på de lækre RoadSport Elite landevejsdæk. Her har vi et dæk, som ikke koster en formue, men som alligevel holder til rigtig mange kilometer, hvad enten det drejer sig om seriøse træningsture eller daglig pendling.

Punkteringer er noget af det mest irriterende, man kan opleve som cyklist. Og de kommer altid ubelejligt. Du vil derfor blive glad for den BlackBelt punkteringsbeskyttelse, som Specialized har udstyret dette dæk med. Desuden holder RoadSport Elite cirka 20% længere end de fleste andre dæk af denne type. Det betyder naturligvis også 20% mindre belastning af dit dæk-budget.

Specialized RoadSport Elite er et foldbart dæk, som er meget let at montere.

Dækket er meget let. Og når det skal gå så hurtigt som muligt, så tæller hvert eneste gram selvfølgelig.      

700x26mm, psi 100-125, omtrentlig vægt: 280g.
700x28mm, psi 85-95, omtrentlig vægt: 325g.

Med RoadSport Elite beviser Specialized, at det kan lade sig gøre at lave solide og velkørende landevejsdæk, uden at prisen løber løbsk!