PurePower Hydro Electrolyte Tabs
Før DKK 70,00
Fås i 3 farver
PurePower Chews
Før DKK 23,00
Fås i 2 farver
PurePower Carbo Race Electrolyte 1 kg.
Før DKK 189,00
Fås i 5 farver
PurePower Carbo Race 1 kg.
Før DKK 189,00
Purepower Caffeine kapsler
Før DKK 169,00
PurePower Energy Snack
Før DKK 20,00
Fås i 5 farver
PurePower Energy Gel
Før DKK 21,00
Fås i 3 farver

PurePower - Danske energiprodukter

PurePower - Dansk-producerede kosttilskud højeste kvalitetNår du skal give den fuld gas på cyklen, har du brug for kulhydrater, som er kroppens `brændstof´, som f.eks. giver dig energi til at sætte en spurt ind, eller forcere en stigning. Ligeledes kan det være en god idé at tilsætte vandet i sin drikkedunk nogle elektrolytter. Derved opretholder du væskebalancen bedre, end hvis du drak rent vand.  I PurePowers sortiment finder du Energi-barer, -pulvere og gels af meget høj kvalitet.

Efter endt træning har din krop brug for protein, som er musklernes `byggesten´. Det er en gammelkendt sandhed blandt sportsfolk, at det er under restitution, at ens fysik udvikler sig. Uden ordentlig restitution bliver din træning i bedste fald nytteløs, og i værste fald kan din træning omme til at gøre mere skade end gavn.

Her kan det anbefales at snuppe sig en proteinbar eller – shake lige efter træning, og så ellers supplere en sund, proteinrig kost med f.eks. proteinpulver. PurePower har en lang række protein-produkter, som enten spises eller drikkes.  

Som nævnt ovenfor er samtlige PurePowers produkter testet i henhold til alle gældende standarder for kosttilskud, så du ikke behøver være nervøs for, hvad det egentlig er, du indtager. Men det er naturligvis vigtigt at holde sig for øje, at det ikke er meningen, at noget kosttilskud skal kunne erstatte en sund, varieret kost. Kosttilskud er netop supplementer til din daglige kost.  Og din daglige kost skal også være i orden, for at du får det optimale ud af din træning.

Fri fragt på ordrer over 299 kr.


Her hos Cykler.dk giver vi fri fragt på alle ordrer over 299 kr. Og køber du en vare, der er billigere end 299 kr., kan du nyde godt af vore særdeles fordelagtige fragt-priser. Så der er al mulig grund til at shoppe nogle PurePower produkter i vores webshop!

Kontakt os for råd og vejledning


Såfremt, du er i tvivl om noget i forbindelse med dit køb af produkter fra PurePower, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar til at råde og vejlede dig, så du får lige præcis den vare, der passer til dit behov og dine ambitioner. Glade kunder er vores højeste målsætning!