Bontrager Bat Cage Flaskeholder
Før DKK 179,00
Bontrager Side-Load Flaskeholder
Før DKK 199,00
Fås i 5 farver
High5 - Drikkedunke
Før DKK 39,00
Specialized Rib Cage II Flaskeholder
Før DKK 159,00
Fås i 8 farver
Specialized Zee-Cage II Flaskeholder
Før DKK 159,00
Fås i 9 farver

Hvilken drikkedunk skal jeg vælge?


Hvad drikkedunke angår, har vi, hos Cykler.dk, valgt at tilbyde to slags: Drikkedunken fra High5 er uden tvivl den mest brugte i cykelsporten overhovedet. Den fås i 2 størrelser (500 eller 750 ml.), og i farverne rød eller klar.

Lidt mere avanceret bliver det, når vi begynder at kigge på drikkedunken fra Muc-Off Og det er ikke kun den smukke pink farve, der får denne drikkedunk til at skille sig ud. I modsætning til de fleste andre flasker er Muc-Off drikkedunken nemlig lavet af 100% biologisk nedbrydeligt materiale. Miljøvenlighed er i øvrigt noget, der i særlig høj grad kendetegner produkterne fra Muc-Off.

Hvilken flaskeholder skal jeg så vælge?


Det afhænger i høj grad af, hvilken form for cykling, du dyrker. Til pendling og almindelige fornøjelses- og motionsture spiller det ingen rolle, hvad flaskeholderen vejer. Til det brug vil du kunne klare dig med den enkle og stærke alu-flaskeholder fra Spectra fra Spectra.

Er du virkelig seriøs motionist/konkurrence-rytter, så bliver det hele noget mere avanceret. Når du skal køre virkelig stærkt, for at sikre dig en plads på podiet, så tæller hvert eneste gram, og hver eneste lille aerodynamiske detalje. Her har vi en række flaskeholdere at tilbyde!

Fra amerikanske Specialized kommer indtil flere lækre flaskeholdere: Rib Cage II er en stærk og aerodynamisk flaskeholder, udført i et let komposit-materiale.

Hvis du foretrækker at trække flasken sidevejs ud af flaskeholderen, kan vi anbefale Zee Cage II. Denne flaskeholder er også velegnet til brug på full suspension mountainbikes, hvor det ellers ofte kan være svært at finde plads til en flaskeholder.

I den dyre ende har vi to flaskeholdere, som begge indgår i Specializeds eksklusive S-Works serie: S-Works Rib Cage III og Zee Cage II. Disse flaskeholdere er lavet i carbon, og vejer derfor næsten ingen ting. S-Works produkter vælger man, når det bedste ikke er for godt!

Endelig skal vi nævne Bontrager Bat Cage. Denne minimalistiske flaskeholder er speciel, idet den er lavet af genbrugsplast, som er indsamlet langs Chiles kyster. Og hvem vil ikke gerne gøre noget godt for havmiljøet?

Hvorfor skal jeg købe drikkedunk og flaskeholder på Cykler.dk?


Hos Cykler.dk råder vi over en stor stab af dygtige medarbejdere, som alle er cykel-entusiaster. Vi elsker cykling, og er altid klar til at rådgive dig. Vores højeste målsætning er, at DU skal blive tilfreds!

Kontakt os på mail: info@cykler.dk, på tlf.: 77340818, eller kig forbi vores fysiske butik i Lemvig!