Før DKK 199,00
DKK 169,00
SparDKK 30,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Adgang fra højre eller venstre
2. Let og stærk konstruktion i nylon-komposit
3. Perfekt til cykler med full suspension

Vand skal der til, når man cykler. Det er der næppe ret mange, der er i tvivl om. Selv beskeden dehydrering har en markant negativ effekt på din performance. Når du begynder at føle dig tørstig, er du faktisk allerede nået til det punkt, hvor du ikke længere yder det optimale. Men lige så længe, som cykelryttere har medbragt vand i flasker, har det været et problem, at man nemt kunne tabe flasken under kørslen. En flaskeholder er derfor særdeles god at have.

Det kommer ikke bag på os hos Cykler.dk, at nogle af de virkelig gode flaskeholdere kommer fra Bontrager. Den amerikanske producent er måske ikke blandt de ældste på markedet for cykel-tilbehør, men firmaets produkter har for alvor formået at gøre sig gældende på verdensmarkedet.

Den smarte Side-Load flaskeholder er, som navnet antyder, karakteriseret ved, at den har adgang fra siden. Det kan der være flere fordele ved. For eksempel er denne flaskeholder perfekt til cykler i små stel-størrelser, til full suspension-cykler, eller til brug sammen med stelmonterede cykeltasker.

Flaskeholderen er fremstillet i nylon-komposit, og er således både let og slidstærk. Den monteres enten på overrøret (med adgang fra venstre side) eller på sadelrøret (med adgang fra højre side). Holderen passer såvel til mountainbikes som til landevejscykler.

Med den smarte og praktiske Side-Load flaskeholder fra Bontrager er du sikker på, at din flaske bliver, hvor den skal, så du altid kan få slukket tørsten under cyklingen.

Når du bestiller side-Load flaskeholderen, bedes du huske at angive, om du ønsker en flaskeholder med adgang fra højre eller fra venstre side.

OBS: Flaskeholderen passer til vandflasker med en diameter på 73 mm.