Før DKK 589,00
DKK 518,33
SparDKK 70,68
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Carbon-konstruktion, vejer kun 28 gram
2. Innovativt design
3. Også velegnet til full suspension MTB´er

Når der står S-Works på et produkt, er der tale om det ypperste, som anerkendte amerikanske Specialized kan byde på. Det er efterhånden en velkendt sandhed blandt dedikerede cykel-entusiaster verden over.

Intet menneske kan yde sit optimale, uden at få tilstrækkeligt med væske. Derfor: Ingen cykeltræning uden en medbragt drikkedunk. Og drikkedunken skal sidde godt fast i en holder, så den ikke ryger af, når du for alvor tramper igennem i pedalerne. Samtidig er det af stor betydning, at holderen er let og aerodynamisk, for når du dyrker cykling på højt niveau, tæller hver eneste lille detalje.

Med den innovative S-Works Zee Cage II flaskeholder har de opfindsomme folk hos Specialized videreudviklet på den velkendte Zee cage II, hvor flasken trækkes ud i venstre side af holderen. Det gør det muligt, at man også kan have en flaskeholder på f.eks. en full suspension mountainbike, hvor det ellers ofte er småt med pladsen til en flaskeholder.
Det, der adskiller S-Works Zee Cage II fra forgængeren, er først og fremmest, at den er udført i FACT carbon, hvilket bringer vægten helt ned på 28 gram! Lettere kan en flaskeholder næsten ikke blive! Vægtforøgelsen ved montering af en flaskeholder er derfor ganske minimal. 89 kr. lyder muligvis af en del for en flaskeholder. Men så får du også et virkelig eksklusivt produkt, hvor der er kælet for selv den mindste detalje. S-Works vælger man, når kun det bedste er acceptabelt!

OBS: Vi gør opmærksom på, at flaskeholderen Specialized S-Works Zee Cage II kun leveres med venstre-udtræk. Til gengæld fås den i to farver.