Før DKK 179,00
DKK 145,00
SparDKK 34,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Let og elegant flaskeholder
2. Lavet af genbrugsplast fra fiskenet
3. Ny udgave af velkendt Bontrager-produkt

Mange mennesker er, heldigvis, blevet langt mere miljøbevidste end tidligere. I den forbindelse hører vi tit, at plastik er roden til alt ondt. Og det er da bestemt også sandt, at plastik er et stort miljøproblem, ikke mindst i forhold til verdenshavene. Vi har alle hørt om de enorme `affaldsøer´, som bl.a. findes i det sydlige Stillehav.
Imidlertid er plastik OGSÅ et fantastisk materiale, som vi alle har megen gavn af i dagligdagen. Udfordringen består i at genanvende mest muligt plast, så affaldet hverken ender i havene eller andre steder i naturen. Genbrug er derfor vejen frem!

Det har man allerede indset hos den amerikanske producent Bontrager. Derfor lanceres nu en ny udgave af den kendte og populære Bat Cage flaskeholder.

Denne dejlige flaskeholder er en enkel og pålidelig løsning, som sikrer, at du ikke taber din vandflaske under cykling. Det specielle ved den er, at den er fremstillet af genbrugsplast fra gamle fiskenet, som er indsamlet langs Chiles kyster.

Fiskenet står for en stor andel af den mængde plastik, der flyder rundt i verdenshavene. Problemet med `spøgelsesgarn´, som flyder rundt i havene til evig tid, og dræber fisk og havdyr, er desværre også velkendt her i Vestjylland, hvor Cykler.dk har til huse. Det er blandt andet derfor, at vi godt kan lide Bat Cage flaskeholderen fra Bontrager.

Hvis du køber denne flaskeholder, er du således med til at befri vore fantastiske verdenshave for `spøgelsesgarn´ og andet plastik-affald. En flaskeholder alene redder naturligvis ikke verdenshavene, men hvert eneste lille skridt i den rigtige retning tæller.

Og så er flaskeholderen jo i øvrigt også både smart og praktisk!